Újabb közös fotón Baukó Éva és a szerelme

Forrás: Facebook/Baukó Éva -
fotó műsorvezető szerelem Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik minden rendben van a szerelmesek háza táján: vidám napsütétes fotót posztolt Baukó Éva a kedvesével. 

Egy korábbi interjúban Éva már bevallotta, hogy fülig szerelmes, majd nem sokkal később azt is megtudhattuk, hogy ki a szerencsés. A meghitt közös fotón jól látszik, hogy teljesen oda vannak egymásért, most pedig egy újabb kép került fel Éva közösségi oldalára.

#hellospring#mylove#hősöktere ❤❤❤ @_matthew.potter_

Eva Bauko (@baukoeva) által megosztott bejegyzés,

Többszáz kedvelést zsebelt be az Édes Élet sztárjának posztja, aki nem titkoltan gyermeket és családot szeretne.

Akkor azt is bevallotta, hogy eddigi élete során nem sok olyan férfival találkozott, akivel el tudná képzelni az egész életét, de azt még nem tudni, hogy az új szerelem vajon alkalmas-e egy ilyen komoly előrelépésre.

Csúnyán összeugrottak a celebek: Baukó Éva kiakadt

Újabb celebháború folyik, mégpedig Aurelio és Baukó Éva között. A balhét egy szavazás robbantotta ki. Olvass tovább itt...

Szerelmes fotókat posztolt Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20170319-szerelmes-fotokat-posztolt-rubint-reka-norbival.htmlA fitneszházaspár szívesen osztja meg életük kis szeletkéit a rajongóikkal, így a boldog, meghitt fotóiknak is helyük van a közösségi oldalakon. TV + SztárokOrigoModellek, akik a szülés után egyből bombaformába kerültek - Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170317-modellek-akik-a-szules-utan-bombazok-voltak.htmlOlyan, mintha a modellek nem is hétköznapi emberek volnának, hiszen a testük folyamatosan úgy fest, akár egy párducé! A híres modellek még a szülés után is bombaformában vannak, mindössze néhány hónap pihenés után már úgy állhatnak a kifutón, mintha mi sem történt volna. Nézd meg, hogyan néztek ki a híres modellek szülés után! TV + SztárokAFPAngelina Jolie megmutatta titkos tetoválásait: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170314-angelina-jolie-megmutatta-a-kozos.htmlAngelinának köztudottan több tetoválása is van, amelyek mind-mind az életének egy fontos szakaszához köthetőek. Nem csoda ezután, hogy Brad Pitt kapcsán is felkerült egy alkotás a színésznő bőrére, hiszen volt idő, amikor a sztárapukával képzelte el az egész életét. TV + Sztárok--Így néz ki Kefir és a szerelme: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170313-kefir-megmutatta-gyonyoru-baratnojet.htmlKecskés Tibor, azaz Kefir nagy szerelemben él kedvesével, akivel nemrég romantikus fotót is posztoltak a sztár közösségi oldalán.TV + Sztárok--Így néztek ki gyerekkorukban a világsztárok - Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170309-igy-neztek-ki-gyerekkorukban-a-vilagsztarok.htmlBizony a legnagyobb világsztárok is édes gyerekekként kezdték az életüket. Van, aki semmit nem változott, de van olyan is, akit fel sem ismernénk! Kitalálod, hogy melyik híresség látható a képeken? TV + Sztárok--Így festenek ma a Sikoly című film sztárjai: Fotók! http://www.life.hu/sztarok/20170303-akkor-es-most-fotok-a-sikoly-cimu-film-sztarjairol.htmlA Sikoly című 1996-os amerikai horrorfilm sokakat megrémisztett, hiszen annak idején az egyik leghíresebbnek számított ebben a műfajban. Nem csoda ezek után, hogy gyorsan le is forgattak belőle 5 részt, a nagy sikerre való tekintettel. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.