Sophia Loren megmutatta, mit jelent elegánsnak lenni: Fotó!

fashion week színésznő Sophia Loren
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan megirigyelhetnék az olasz származású sztár külsejét. Időskora ellenére ragyogóan néz ki. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Sophia Loren nem mindig volt szerencsés, ha plasztikai műtétekről volt szó, de ettől függetlenül kijelenthető, hogy az Oscar- és Golden Globe-díjas sztár még mindig sok férfi kedvence.

Legutóbb Moszkvában mutatkozott nyilvánosan, a 'BraVo nemzetközi zenei díjátadón. A nagyszabású eseményen

a díva megmutatta, hogyan kell elegánsan megjelenni:

a csinos fekete-ezüst estélyi ruhájához stílusban és színben is passzoló kabátot választott, amelyet egy visszafogott konttyal és egy pár gyönyörű fülbevalóval koronázott meg.

A 72 éves színésznő lélegzetelállítóan nézett ki a zenei díjátadón Forrás: NORTHFOTO/Persona Stars/Persona Stars

Sophia mozdulatai és a mosolya még mindig ugyanolyan kecsesek, mint fiatalkorában, ebből is látszik, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megtanulni, ezeknek zsigerből kell jönniük.

Tinisztárból díva: Christina Aguilera akkor és most

Christina Aguilera gyermekként csöppent bele a show-biznisz világába a The New Mickey Mouse Club című műsornak köszönhetően, ahol Britney Spears és Justin Timberlake is kezdte. Így nézett ki akkor, és ilyen lett azóta!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.