Jamie Foxx Dzsudzsák Balázzsal pózol: Fotók!

2017.03.20. 15:45

Elképesztő fotók kerültek napvilágra: nem is gondoltuk volna, hogy egy híres amerikai színész is a magyar foci rajongói közé tartozik.

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Jamie Foxx Magyaországon forgat. Egyre több hazai hírességnek sikerült már találkozni vele: Először Baronits Gábor lőtt közös fotót Jamie-vel, majd nemrég Ördög Nóra is posztolt egy képet, amelyen épp a hollywoodi sztárral bulizik.

Most pedig egy újabb hazai híresség, Dzsudzsák Balázs örökítette meg a 49 éves színész magyarországi utazását. A magyar válogatott labdarúgó egy különleges ajándékban részesítette Jamie-t, majd néhány képet is készítettek a nem mindennapi eseményről.

Jól mutatnak egymás mellett a fiúkForrás: Instagram

Jamie boldogan viseli a magyar focista mezét, Balázs arcán pedig látszik az őszinte öröm. Nem is csoda, hiszen nem sokan mondhatják el magukról, hogy ekkora rajongójuk van. Igazi büszkeség!

Így feszül Jamie hátán Dzsudzsák Balázs mezeForrás: Instagram

 

Rasszisták köszörülték a nyelvüket Jamie Foxxon
Jamie Foxx nem várt sértegetésben részesült egy nyilvános helyen, de a színész nem hagyta magát. Az új Robin-Hood film miatt nemrég Horvátországba utazott a stáb, itt érte Foxxot a nem várt incidens. Olvass tovább itt...
Dzsudzsák BalázsJamie Foxxfotófocista