Jamie Foxx Dzsudzsák Balázzsal pózol: Fotók!

fotó focista Jamie Foxx Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő fotók kerültek napvilágra: nem is gondoltuk volna, hogy egy híres amerikai színész is a magyar foci rajongói közé tartozik.

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Jamie Foxx Magyaországon forgat. Egyre több hazai hírességnek sikerült már találkozni vele: Először Baronits Gábor lőtt közös fotót Jamie-vel, majd nemrég Ördög Nóra is posztolt egy képet, amelyen épp a hollywoodi sztárral bulizik.

Most pedig egy újabb hazai híresség, Dzsudzsák Balázs örökítette meg a 49 éves színész magyarországi utazását. A magyar válogatott labdarúgó egy különleges ajándékban részesítette Jamie-t, majd néhány képet is készítettek a nem mindennapi eseményről.

Jól mutatnak egymás mellett a fiúk Forrás: Instagram

Jamie boldogan viseli a magyar focista mezét, Balázs arcán pedig látszik az őszinte öröm. Nem is csoda, hiszen nem sokan mondhatják el magukról, hogy ekkora rajongójuk van. Igazi büszkeség!

Így feszül Jamie hátán Dzsudzsák Balázs meze Forrás: Instagram

Rasszisták köszörülték a nyelvüket Jamie Foxxon

Jamie Foxx nem várt sértegetésben részesült egy nyilvános helyen, de a színész nem hagyta magát. Az új Robin-Hood film miatt nemrég Horvátországba utazott a stáb, itt érte Foxxot a nem várt incidens. Olvass tovább itt...
Újabb tragédia Michael Schumacher családjábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170320-tragedia-michael-schumacher-csaladjaban.htmlElhunyt a Forma-1-es legenda szeretett nagybátyja, Karl-Heinz Schumacher. TV + SztárokAFPIndul Pumped Gabóék valóságshow-jahttp://www.life.hu/sztarok/20170320-pumped-gabo-valosagshow-ja-ma-indul.htmlPumped Gabo valóságshow-ja hamarosan elindul, és nem fognak benne finomkodni a szereplők. Szó szerint mindent megmutatnak! TV + Sztárok--Majka és Dundika egy hónapra Amerikába költöznekhttp://www.life.hu/sztarok/20170320-majkaek-egy-honapra-amerikaba-koltoznek.htmlNagyon szereti Amerikát, pontosabban Las Vegast Majka, nem csoda, ha megfordult már a fejében a kiköltözés gondolata. Nemsokára újra kiutaznak, és lehet, hogy egyszer kint is maradnak. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huA Sláger FM-hez igazolt Dudás Ádám, az egykori híradós http://www.life.hu/sztarok/20170320-a-slager-fm-hez-igazolt-dudas-adam.htmlA TV2 volt híradósa, Dudás Ádám visszatér, csakhogy nem a tévé képernyőjére. Rádiós lett a műsorvezető, a 103.9 Sláger FM-hez szerződött. TV + SztárokOrigoAdele koncertjén volt minden: balhé és eljegyzés is!http://www.life.hu/sztarok/20170320-adele-nem-engedte-hogy-leultessek-az-embereket-a-koncertjen.htmlAdelenél betelt a pohár: nem bírta szó nélkül, rendre utasította a közönségét zaklató biztonsági őröket. TV + Sztárok--Harry herceg barátnője, Meghan Markle felhagyna a színészkedésselhttp://www.life.hu/sztarok/20170320-meghan-markle-felhagyna-a-szineszkedessel.htmlHarry herceg barátnője, Meghan Markle készen áll arra, hogy abbahagyja a színészkedést. Helyette egészen másra szeretne koncentrálni, ráadásul a királyi sarj párjaként nem is nagyon mutogathatja magát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.