Majka és Dundika egy hónapra Amerikába költöznek

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Dundika Majka Amerika költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon szereti Amerikát, pontosabban Las Vegast Majka, nem csoda, ha megfordult már a fejében a kiköltözés gondolata. Nemsokára újra kiutaznak, és lehet, hogy egyszer kint is maradnak.

Nem csak a zenélést és a műsorvezetést szereti Majka, ezeken kívül van még egy nagy szenvedélye, méghozzá a pókerezés. Minden évben megpróbálnak kiutazni családostól Amerikába, pontosabban Las Vegasba, hogy a műsorvezető hódolhasson a hobbijának. Hajni szerint Majka tudatosan készül a jövőre, hiszen már többször is nyilatkozta, hogy

szívesen lakna a tengerentúlon, de egyelőre csak egy hónapra utaznak ki.

Majka és Dundika Amerikában is lakna Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Március végén ér véget Az 50 milliós játszma, így egy hónapra elutazunk Amerikába pihenni egy kicsit. Már alig várom, egy év telt el, mióta ott jártunk.

Úgy megyünk oda, mintha hazajárnánk, sok barátunk van,

akiket nagyon szeretünk, és már nagyon hiányoznak"árulta el a Ripostnak Hajni, aki nemrég wellnessben pihente ki az elmúlt időszak fáradalmait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.