Harry herceg barátnője, Meghan Markle felhagyna a színészkedéssel

"Forrás: AFP/Andrew Cowie " -
Meghan Markle színészet Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg barátnője, Meghan Markle készen áll arra, hogy abbahagyja a színészkedést. Helyette egészen másra szeretne koncentrálni, ráadásul a királyi sarj párjaként nem is nagyon  mutogathatja magát.

A 35 éves Meghan Markle élvezte a színészkedést egészen addig, amíg meg nem ismerkedett Harry herceggel. Körülbelül 4 hónapja alkot egy párt a királyi sarjjal, de máris azon gondolkozik, hogy új hivatás után néz. Egyelőre pontosan nem tudni, hogy mivel akar foglalkozni, de az biztos, hogy a színészkedést már szívesen abbahagyná.

Abbahagyná a színészkedést Meghan Markle Forrás: AFP/Andrew Cowie

A hozzá közel álló forrás szerint a sorozata évadát még befejezi, de utána kilépne a produkcióból, és a színészkedést úgy egészében abbahagyná. Állítólag nem Harry herceg miatt jutott erre az elhatározásra. "Már Harry herceg előtt is fontolgatta, hogy felhagy a színészettel, mert másra akar koncentrálni, olyan dolgokra, amikben szenvedélyesen részt tud venni" - mondta a Daily Mailnek a forrás. Meghan szívesen foglalkozna az emberekkel, korábban már töltött egy hetet Indiában humanitárius küldetésen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.