Lencsevégre kapták Orlando Bloom új barátnőjét?

Forrás: HUGO BOSS -
fotó Orlando Bloom randi új kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres színésznek sikerült eltakarnia az arcát, de a csinos modell pont belenézett a kamerába, így viszonylag jó fotó készült róla. Nem is egy!

Ahogy azt a Life.hu korábban már megírta, véget ért az óriási sztárszerelem: tavaly ősszel Katy Perry és Orlando Bloom szakított egymással.

Az ok állítólag az volt, hogy Perry szerette volna komolyabbra, szorosabbra fűzni a szálakat, míg Orlando határozottan ragaszkodott az addigi laza kapcsolatukhoz. Nem tudtak megegyezni, ezért elváltak útjaik.

Orlando Bloom új barátnője lebukott Forrás: HUGO BOSS

Most azonban egy csinos modellel látták egy autóban ücsörögni a szexi színészt. A 30 éves brazil modell nem vette észre az őket figyelő lesifotósokat, de a 40 éves sztárnak sikerült eltakarnia az arcát.

Thaila Ayaláról így viszont tökéletes fotók készültek, amelyeken tűélesen látszik az arca. Vajon ezek után felvállalják a kapcsolatukat? Vagy úgy tesznek, mintha az egész meg sem történt volna? A párosról készült felvételeket itt tudod megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.