Sokkoló részletek derültek ki Paul Walker haláláról

halál Paul Walker autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint három éve annak, hogy Paul Walker, a Halálos iramban főszereplője tragikus autóbalesetet szenvedett. Most újabb, sokkoló részletek derültek ki halálának körülményeiről.

2013 novemberében történt a tragikus baleset, amiben Paul Walker, a jóképű, sikeres színész az életét vesztette. Barátja vezette a Porschét, amivel egy fának ütköztek. A sofőr elvesztette uralmát az autó fölött, a jármű a becsapódás után kigyulladt. Az autó vezetője azonnal életét vesztette, Walker haláláról azonban most újabb részletek derültek ki.

Paul Walker túlélhette volna a balesetet Forrás: UIP-Duna Film

Egy Paul Walkerről szóló dokumentumfilm készítésekor még egyszer, alaposan elemezték a színész halálának körülményeit. A kutatásokból az derült ki, hogy a színész még élt, amikor az autó kigyulladt. Walker az ütközéskor súlyos sérüléseket szenvedett: megrepedtek a bordái, eltört a kulcscsontja és a karja. A halottkém jelentése szerint koromnyomokat találtak a légcsővében, ami arra utal, hogy Walker még élt, amikor a lángok felcsaptak.

Roger Rodas, Walker barátja az ütközéskor azonnal életét vesztette, Paul Walker azonban túlélhette volna a tragédiát, ha a segítség időben érkezik.

Újabb közös fotón Baukó Éva és a szerelme http://www.life.hu/sztarok/20170320-bauko-eva-ujabb-fotot-posztolt-a-szerelmevel.htmlÚgy tűnik minden rendben van a szerelmesek háza táján: vidám napsütétes fotót posztolt Baukó Éva a kedvesével. TV + Sztárok--Sophia Loren megmutatta, mit jelent elegánsnak lenni: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170320-fantasztikusan-nez-ki-sophia-loren.htmlSokan megirigyelhetnék az olasz származású sztár külsejét. Idős kora ellenére ragyogóan néz ki. TV + SztárokOrigoHódi Pamela motorral közlekedik- Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170320-hodi-pamela-motorozni-fog-foto.htmlHódi Pamela nagy álma vált valóra: ezentúl kétkeréken fogja róni az utakat. TV + Sztárok--Indul Pumped Gabóék valóságshow-jahttp://www.life.hu/sztarok/20170320-pumped-gabo-valosagshow-ja-ma-indul.htmlPumped Gabo valóságshow-ja hamarosan elindul, és nem fognak benne finomkodni a szereplők. Szó szerint mindent megmutatnak! TV + Sztárok--Majka és Dundika egy hónapra Amerikába költöznekhttp://www.life.hu/sztarok/20170320-majkaek-egy-honapra-amerikaba-koltoznek.htmlNagyon szereti Amerikát, pontosabban Las Vegast Majka, nem csoda, ha megfordult már a fejében a kiköltözés gondolata. Nemsokára újra kiutaznak, és lehet, hogy egyszer kint is maradnak. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huA Sláger FM-hez igazolt Dudás Ádám, az egykori híradós http://www.life.hu/sztarok/20170320-a-slager-fm-hez-igazolt-dudas-adam.htmlA TV2 volt híradósa, Dudás Ádám visszatér, csakhogy nem a tévé képernyőjére. Rádiós lett a műsorvezető, a 103.9 Sláger FM-hez szerződött. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.