Hódi Pamela féltékenység Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela Jolly oldalán szerepel majd A Nagy Duett című műsorban, április első vasárnapjáról. A sztármami nagyon izgul és szeretne mindent megtenni annak érdekében, hogy a lehető legjobban teljesítsen. Éppen ezért sok időt kell tölteni partnerével, aminek leendő férje bizony annyira nem örül...

Fordul a kocka, ezúttal a reality sztárnak kell osztoznia kedvesén, Pamelán, ugyanis áprilistól minden vasárnap szerepelni fog A Nagy Duett című Tv2-es szuperprodukcióban.

Berki Krisztián féltékeny Hódi Pamelára Forrás: Tv2

Pami nagyon izgatott és elmondása szerint nagyon lámpalázas is. Még az énekórán is csak hátat fordítva tudott énekelni tanárának, Csík Sanyinak. Berki büszkén nézte a sajtótájékoztatón leendő feleségét, ám amikor Jolly egy fotó erejéig átölelte annak derekát, kiakadt és a tévé előtt ülve utasította az énekest, hogy azonnal hagyja békén szerelmét. Meglepő fordulat:

Berki őrülten szerelmes és még féltékeny is.

Nádai Anikó beszólt Ördög Nórának - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170321-nadai-aniko-beszolt-ordog-noranak-foto-video.htmlNádai Anikó először a Gyertek át! című műsorban emlegette Ördög Nórát, most pedig az Instagram-oldalán kóstolta be, persze burkoltan, a tehetséges műsorvezetőt. TV + Sztárok--Így készül Zimány Linda és Oláh Gergő- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170321-zimany-linda-es-olah-gergo-igy-gyakorolnak.htmlZimány Linda és Oláh Gergő lázasan készülnek az április 2-i élő adásra, ugyanis akkor rajtol el a TV2 nagysikerű sztárvetélkedője, A Nagy Duett. TV + SztárokOrigoZimány Linda és Oláh Gergő kölcsönösen segítik egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20170321-zimany-linda-es-olah-gergo-a-nagy-duettben-video.htmlZimány Linda is a TV2 A Nagy Duett című műsorának sztártáborát erősíti, Oláh Gergő párja lesz. Sok meglepetésre is számíthatunk tőlük. TV + SztárokOrigoHódi Pamela motorral közlekedik- Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170320-hodi-pamela-motorozni-fog-foto.htmlHódi Pamela nagy álma vált valóra: ezentúl kétkeréken fogja róni az utakat. TV + Sztárok--Vastag Csaba nem számít véres küzdelemre- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170317-vastag-csaba-es-abraham-edit-komolyan-veszik-feladatukat.htmlVastag Csaba is színesíti A Nagy Duett legújabb sztárvetélkedőjének listáját. Párja pedig a Barátok közt egykori zsémbes karakterét, Claudiát megformáló, Ábrahám Edit lesz. TV + SztárokOrigoOláh Gergő szórakozni akar A Nagy Duett alatthttp://www.life.hu/sztarok/20170317-olah-gergo-es-zimany-linda-egy-par-a-nagy-duettben.htmlOláh Gergő Zimány Lindát kapta párjául az április 2-án induló nagysikerű A Nagy Duett című műsorban. A Life.hu riportere az X-Faktor egykori győztesét faggatta a közös munkáról és a verseny alatti terveikről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.