Mádai Vivien és Csipa túl vannak az első Nagy Duett próbájukon

Nagy Duett Csipa Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mádai Vivien és Csipa lesz az újrainduló Nagy Duett egyik párosa, ők már túl vannak az első próbájukon is. Egyelőre azonban Vivi még nincs a helyzet magaslatán, de legalább jókat nevettek együtt.

Állítólag sem énekelni, sem táncolni nem tud Mádai Vivien, de innen szép győzni. A Hooligans frontemberével alkotnak majd egy párt, de csak A Nagy Duett kedvéért. Április másodikától láthatjuk újra a TV2 szórakoztató műsorát, és az biztos, hogy Vivi egyelőre nincs a helyzet magaslatán, de szerinte az egyniségük és a humor lesz az erősségük, ha már az ének és a tánc nem.

Mádai Vivien és Csipa első próbájukról meséltek Forrás: TV2/Mokka

"Nem annyira vagyok még a helyzet magaslatán, ezt Csipa csak megerősíteni tudja" - mondta Vivi a Mokkában. Csipa el is mesélte az első próbájukat, kiderült, hogy a tánc és az ének együtt egyiküknek sem megy, de nincsenek elkeseredve. Az első kudarc ellenére nagyon jó hangulatban telt el a próba, sokat nevettek együtt. Szerintük a versenyben is a humor lesz az erősségük. "A személyiségünk lesz az erősségünk" - mondta Csipa, Vivi pedig hozzátette, hogy a nevetés is. "Szerintem a humor, Csipa is szeret nevetni, én is, arra törekszünk, hogy hól érezzük magunkat, és ezt átadjuk a közönségnek" - mondta Vivien.

Berki Krisztián féltékeny Hódi Pamelárahttp://www.life.hu/sztarok/20170322-berki-feltekeny-menyasszonyara.htmlHódi Pamela Jolly oldalán szerepel majd A Nagy Duett című műsorban, április első vasárnapjáról. A sztármami nagyon izgul és szeretne mindent megtenni annak érdekében, hogy a lehető legjobban teljesítsen. Éppen ezért sok időt kell tölteni partnerével, aminek leendő férje bizony annyira nem örül... TV + Sztárok--Tóth Vera megrémült: szakadék felett állt le a hullámvasúthttp://www.life.hu/sztarok/20170322-toth-vera-megremult-szakadek-felett-allt-le-a-hullamvasut.htmlTóth Vera Amerikában élvezi ki szabadságát barátai társaságában, és bizony az extrém élményeket sem hagyják ki. Az egyik ilyenből azonban rémálom lett: a hullámvasúton halálfélelme volt az énekesnőnek. TV + Sztárok--Dolly bejelentette: Neki még nincs vége!http://www.life.hu/sztarok/20170322-megszunik-a-dolly-roll-zenekar.htmlKékes Zoltán nélkül már nem akarják folytatni, de Dolly elárulta, az éneklést ettől ő még nem hagyja abba. TV + SztárokOrigoMegyeri Csilla, a rusnyázós lány bestresszelt a kamerák előtt - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170322-megyeri-csilla-panikba-esett.htmlA rusnyázásról elhíresült lányt hamar felkapta a média. A botrányos viselkedéséről híres Megyeri Csilla ezúttal az Édes Életben mutatja meg, hogyan él... TV + SztárokOrigoSarka Kata visszatért az Instagramrahttp://www.life.hu/sztarok/20170322-visszatert-az-instagramra-sarka-kata.htmlSarka Kata néhány hete jelentett be egy igen nagy problémát: valamilyen hiba miatt eltűnt az Instagramról. Nemrég azonban örömhírről számolt be, méghozzá arról, hogy visszatért. TV + SztárokOrigoFeleség lesz Weisz Fanniból?http://www.life.hu/sztarok/20170322-megkertek-weisz-fanni-kezet.htmlIgazi romantikus leánykérésre készült Péter, Fanni azonban annyira ledöbbent, hogy hosszú másodpercekig köpni-nyelni sem tudott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.