ÉNB Alexa új, szexi klipet készített - Videó!

Forrás: Instagram/Alexa Hivatalos -
ÉNB Alexa klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ÉNB Alexa bizonyára meg van elégedve a külsejével, hiszen gyakran mutogatja. Most egy dögös klipben csillogtatja meg énektudását és idomait.

ÉNB Alexa gyakran és élvezettel mutatja meg a testét rajongóinak, valószínűleg nagyon büszke a domborulataira, ami nem is csoda. Hibátlan alakját legutóbb egy sípályán csodálhatták meg a követői, de korábban dominaszerkóban is láthattuk az Éjjel-Nappal Budapest sztárját.

ÉNB Alexa szereti mutogatni magát Forrás: Instagram/Alexa Hivatalos

Alexa nemcsak színésznőként és modellként, hanem énekesnőként is szeretne érvényesülni, ennek érdekében már saját számot is készített, nem is egyet, hanem kettőt. Ahogy az elsőhöz, úgy a második nótához is egy dögös videóklipet forgattak, ahol az énektudásán kívül az idomait csillogtatja meg a sztár, de a lányoknak is van mit nézniük a kisfilmben, ugyanis kockás hasú pasik is feltűnnek!

Molnár Anikó orvos akart lenni, de nem válthatta valóra álmáthttp://www.life.hu/sztarok/20170323-molnar-aniko-orvos-akart-lenni.htmlMolnár Anikó nagyon hamar elhatározta, hogy az orvosi pályát szeretné választani, tudatosan készült is arra, hogy egyszer doktor lesz, de sajnos nem válthatta valóra az álmát. TV + SztárokOrigoNem háborúzik tovább Angelina Jolie és Brad Pitthttp://www.life.hu/sztarok/20170323-angelina-jolie-es-brad-pitt-ujbol-beszelgetnek.htmlA hónapok óta tartó civakodás mindkettejüket megviselte, de úgy tűnik, végre újból képesek egymással kommunikálni. TV + Sztárok--Egy fiatal szépség csavarta el Tom Cruise fejét http://www.life.hu/sztarok/20170323-lehet-hogy-vanessa-kirby-tom-cruise-uj-szerelme.htmlMár kezdtünk aggódni, hogy a sármos hollywoodi színész nem talál magának párt, de talán most vége szakad a szingliségének. TV + Sztárok--Beyoncé teljesítette egy haldokló rákbeteg gyermek álmát- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170323-haldoklo-lany-almat-teljesitette-beyonce.htmlA tinilánynak már sajnos nincs sok hátra, ezért a barátai és az ismerősei mindent megtettek azért, hogy legfőbb vágya teljesüljön. TV + Sztárok--Madár mások előtt pukizikhttp://www.life.hu/sztarok/20170323-madart-fia-leegette-edesapjat-fingadozik-a-sztar.htmlMadár jó nagy slamasztikába került Ördög Nóra műsorában. Saját fia buktatta le... TV + SztárokOrigoKlapka-végrendelet: Christiannak DNS-tesztet kell csináltatniahttp://www.life.hu/sztarok/20170323-klapka-vegrendelet-titkai.htmlVégre a kezükbe vehették Klapka György végrendeletét az örökösei. Ami benne áll, annak viszont nem örült mindenki, az üzletember néhány állítását döbbenten fogadta a család. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.