Vanessa Kirby szerelem Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már kezdtünk aggódni, hogy a sármos hollywoodi színész nem talál magának párt, de talán most vége szakad a szingliségének.

Ahogy azt a Life.hu megírta, Tom Cruise és Katie Holmes 2012 nyarától kezdve hivatalosan is külön utakon járnak, ráadásul a sztár a kislányát sem látogatja rendszeresen. Sajtóértesülések szerint a pár Suri nevelése miatt távolodott el egymástól, a katolikus neveltetésű színésznő ugyanis nem akarta, hogy lánya szcientológus legyen.

Az 54 éves szexi sztárapuka azonban nem nagyon találta a párját a válás óta, és már sokan aggódni kezdtek, hogy ilyen régóta szingliként él. Most azonban hírbe hozták Vanessa Kirby színésznővel, aki a Mission Impossible 6-ban szerepel.

Ő lehet Tom Cruise új párja Forrás: AFP/Frederic J. Brown

A szőke szépséget maga Cruise válogatta be,

miután látta a The Crown című sorozatban. Sokan úgy gondolják, hogy ő lehet a sztár következő felesége, ugyanis bizonyos források szerint nem csak a színészi képességei miatt esett rá Tom választása – írta meg a Daily Mail.

Madár mások előtt pukizikhttp://www.life.hu/sztarok/20170323-madart-fia-leegette-edesapjat-fingadozik-a-sztar.htmlMadár jó nagy slamasztikába került Ördög Nóra műsorában. Saját fia buktatta le... TV + SztárokOrigoRózsa György úgy érzi, Vitray és Vágó elárultákhttp://www.life.hu/sztarok/20170323-rozsa-gyorgy-ugy-erzi-vitray-tamas-es-vago-istvan-elarultak.htmlRózsa György úgy véli, egykori kollégái, Vágó István és Vitray Tamás akkor árulták el, amikor a legnagyobb szüksége lett volna rájuk. Minderről az Esti Frizbi felvételén mesélt. TV + Sztárok--Klapka-végrendelet: Christiannak DNS-tesztet kell csináltatniahttp://www.life.hu/sztarok/20170323-klapka-vegrendelet-titkai.htmlVégre a kezükbe vehették Klapka György végrendeletét az örökösei. Ami benne áll, annak viszont nem örült mindenki, az üzletember néhány állítását döbbenten fogadta a család. TV + Sztárok--Ezért annyira sikeres A Pál utcai fiúkhttp://www.life.hu/sztarok/20170322-a-pal-utcai-fiuk-eloadas-nagyon-sikeres-a-vigszinhazban.htmlMolnár Ferenc világhírű regényéből adaptált zenés játék, A Pál utcai fiúk bemutatóját alig negyed éve tartották a Vígszínházban. Ezalatt az idő alatt több mint 55 ezren látták Marton László magával ragadó rendezésének eddigi 52 előadását. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMádai Vivien és Csipa túl vannak az első Nagy Duett próbájukonhttp://www.life.hu/sztarok/20170322-madai-vivien-es-csipa-probaltak-a-nagy-duettre.htmlMádai Vivien és Csipa lesz az újrainduló Nagy Duett egyik párosa, ők már túl vannak az első próbájukon is. Egyelőre azonban Vivi még nincs a helyzet magaslatán, de legalább jókat nevettek együtt. TV + SztárokOrigoShakira és Lionel Messi barátnője nem szeretik egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20170322-shakira-es-lionel-messi-baratnoje-nincsenek-joban.htmlPique és Lionel Messi jó barátok, párjaik viszont egyáltalán nem jönnek ki egymással. Kiderült, hogy Shakirát valósággal gyűlöli Messi kedvese, mégpedig azért, mert ő Pique volt barátnőjét kedvelte! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.