Molnár Anikó orvos akart lenni, de nem válthatta valóra álmát

Forrás: Facebook/Molnár Anikó -
orvos Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikó nagyon hamar elhatározta, hogy az orvosi pályát szeretné választani, tudatosan készült is arra, hogy egyszer doktor lesz, de sajnos nem válthatta valóra az álmát.

Mindig is orvos akart lenni Molnár Anikó, ám sajnos nem válthatta valóra az álmát, amit a mai napig nagyon bán. Ezt ugyanis már nem tudja pótolni, de nagyon gondolkozik azon, hogyan kerülhetne mégis közelebb az egészségügyhöz és a gyógyításhoz.

Molnár Anikó nem lehetett orvos Forrás: Facebook/Molnár Anikó

"Általános iskola alsó tagozatában rájöttem arra, hogy én mindenképpen segíteni szeretnék és gyógyítani. Bármilyen orvosos téma volt a tévében, én azt remegve vártam. Soha nem riadtam meg attól, ha vért láttam. Mindig borzasztóan érdekelt, hogy mi van belül.

Nagyon szerettem volna traumatológus lenni, vagy mentőorvos"

- mondta Anikó a FEM3 műsorában, de végül nem sikerült valóra váltania álmát. "Nem voltunk gazdag család. A gimnáziumba rá kellett jönnöm, hogy ez nekem nem fog menni. Nem terhelhettem le anyukámat plusz hét évvel, amíg az egyetemre járok. Akkor kezdtem modellkedéssel foglalkozni, és rájöttem, hogy föl kell adnom. Nagyon sajnálom. Semmi mást nem csinálnék máshogy az életemben, csak azt. Volt egy gimnáziumi osztálytársam, ő helikopteres mentőorvos lett. Nézegettem a fotóit és majdnem elsírtam magam, olyan büszke voltam rá.

Ez egy olyan hiány az életemben, amit nem tudok már bepótolni.

Nem olyan régen azon gondolkoztam, hogy elmegyek egy mentős tanfolyamra" - mondta Anikó, aki nemrég Havas Hernik beszólásán akadt ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.