Zámbó Krisztián gyantázáson esett át: Videó!

Forrás: Origo -
gyantázás Zámbó Krisztián Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyértelműen kijelenthetjük, hogy Zámbó Krisztián megbánta a gyantáztatást, pedig először azt hitte, nincs ebben semmi különleges kihívás. 

Zámbó Krisztián - akit nemrég ittas vezetés miatt kapcsoltak le a rendőrök - elszánta magát, és vállalta, hogy részt vegyen egy gyantás szőrtelenítő kezelésen. Mikor már az ágyon feküdt, támadt némi félelemérzete, de a gyanta felkenésekor már sokkal nyugodtabban viselte a megpróbáltatásokat.

Az Édes Élet sztárja nem tudta mire vállalkozott Forrás: Origo

Annyira kellemesnek találta a kezelést, hogy az is felmerült benne, vajon miért beszélnek erről olyan negatívan a nők?

"Hát ez tök finom. Nem is értem miért hisztiznek emiatt a nők!" - lelkendezett.

Ám amikor a kezelő egy hirtelen mozdulattal letépte az énekes hónaljáról a gyantapapírt, hirtelen megváltozott a véleménye: elképsztő sikoltozásban tört ki, fészkelődni kezdett és alig bírt uralkodni magán.

Azt mondta nem tudja elképzelni, hogy ezt hogyan lehet egymás után többször is elviselni, és kijelentette, soha többé nem akarja ezt érezni.

Molnár Anikó orvos akart lenni, de nem válthatta valóra álmáthttp://www.life.hu/sztarok/20170323-molnar-aniko-orvos-akart-lenni.htmlMolnár Anikó nagyon hamar elhatározta, hogy az orvosi pályát szeretné választani, tudatosan készült is arra, hogy egyszer doktor lesz, de sajnos nem válthatta valóra az álmát. TV + SztárokOrigoNem háborúzik tovább Angelina Jolie és Brad Pitthttp://www.life.hu/sztarok/20170323-angelina-jolie-es-brad-pitt-ujbol-beszelgetnek.htmlA hónapok óta tartó civakodás mindkettejüket megviselte, de úgy tűnik, végre újból képesek egymással kommunikálni. TV + Sztárok--Egy fiatal szépség csavarta el Tom Cruise fejét http://www.life.hu/sztarok/20170323-lehet-hogy-vanessa-kirby-tom-cruise-uj-szerelme.htmlMár kezdtünk aggódni, hogy a sármos hollywoodi színész nem talál magának párt, de talán most vége szakad a szingliségének. TV + Sztárok--Beyoncé teljesítette egy haldokló rákbeteg gyermek álmát- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170323-haldoklo-lany-almat-teljesitette-beyonce.htmlA tinilánynak már sajnos nincs sok hátra, ezért a barátai és az ismerősei mindent megtettek azért, hogy legfőbb vágya teljesüljön. TV + Sztárok--Madár mások előtt pukizikhttp://www.life.hu/sztarok/20170323-madart-fia-leegette-edesapjat-fingadozik-a-sztar.htmlMadár jó nagy slamasztikába került Ördög Nóra műsorában. Saját fia buktatta le... TV + SztárokOrigoRózsa György úgy érzi, Vitray és Vágó elárultákhttp://www.life.hu/sztarok/20170323-rozsa-gyorgy-ugy-erzi-vitray-tamas-es-vago-istvan-elarultak.htmlRózsa György úgy véli, egykori kollégái, Vágó István és Vitray Tamás akkor árulták el, amikor a legnagyobb szüksége lett volna rájuk. Minderről az Esti Frizbi felvételén mesélt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.