Kiss Ramóna hatalmas húst eszik: rajongói beszóltak neki

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz értelmezni Kiss Ramóna legfrissebb Instagram-fotójának üzenetét. A színésznő épp husit eszik, amivel nem is lenne gond. De ahogy eszi, na, amellett a követői sem tudtak elmenni szó nélkül.

"Hús, csábító húúús" - írta ki legfrissebb képe mellé Rami, rajongói azonban nem igazán tudják, mire is gondolt a kedvencük, amikor úgy döntött, kiposztolja ezt a képet.

Hús, csábító húúús !

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

  • "Nekem egy kicsit piszkos a fantáziám" - írták Ramónának.
  • "Dínóborda?"
  • "Mi ez a kép atyavilág"
  • "Rajztáblán teafilterekkel megbolondított őstulokvacsi,,,hmmmmm"

A legutolsó hozzászólásban azért van valami, könnyen elképzelhető, hogy Kiss Ramóna csúnya mémhadjárat áldozata lesz ezzel a fotóval. Reméljük azonban, hogy erre nem kerül sor.

Színésznőnek tanul Vajna Timi http://www.life.hu/sztarok/20170323-vajna-timi-szinesznonek-tanul.htmlÚgy tűnik Andy Vajna felesége komoly elképzelésekkel vág neki az amerikai életének, hiszen máris egy neves színitanodában koptatja a padokat. TV + Sztárok--Lilu sokszor van távol kisfiától a forgatások miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170324-lilu-sokszor-van-tavol-kisfiatol-forgatasok-miatt.htmlLilu műsora miatt sokszor van távol a családjától, és nemcsak Magyarországon belül utazik. Sokan kérdezik tőle, hogy nem hiányzik-e ilyenkor nagyon a kisfiának, a műsorvezető pedig elárulta, hogy okozott-e törést a kapcsolatukban a sok távollét. TV + SztárokOrigoWeisz Fanni és vőlegénye tiszta vizet öntöttek a pohárba- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170324-weisz-fanni-es-parja-jovojukrol-beszeltek-video.htmlWeisz Fanni egy ideje nagyon szerelmes, párjával már a közös életüket és az esküvőt tervezgetik. A szerelmes időszakot azonban beárnyékolja néhány komoly pletyka.... TV + Sztárok--Palvin Barbi és Galambos Bogi együtt pózol: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170324-kozos-foton-palvin-barbi-es-galambos-bogi.htmlEz aztán a meglepetés! Közös fotón pózol a két fiatal szépség. TV + Sztárok--Dráma! Elgázolták Szorcsik Vikithttp://www.life.hu/sztarok/20170324-elgazoltak-szorcsik-vikit.htmlSzorcsik Viki maga posztolta a fényképet, amin kerékpárja egy autó alá van szorulva.TV + SztárokOrigoNagy Ervin házasságot és gyerekeket tervez új kedvesével, Borbély Alexandrávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170324-nagy-ervin-hazassagot-es-gyerekeket-tervez-uj-kedvesevel.htmlNagy Ervin megtalálta az igazit, csakhogy amikor találkozott Borbély Alexandrával, nem volt egyedülálló. Kapcsolatban élt a kislánya édesanyjával. Úgy döntött azonban, hogy lezárja a múltat és új életet kezd, most pedig boldogabb, mint valaha. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.