Mielőtt elvette Dianát, sírt Károly herceg

Forrás: AFP/Epa -
Károly herceg Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Károly herceg önéletrajzi könyvben vallott arról, hogy csak kényszerből, apja nyomására vette el Diana hercegnőt. Most az is kiderült, hogy miként töltötte a házasságkötés előtti utolsó éjszakáját. 

Károly a királynő életrajzi könyvét is író Sally Bedell Smithnek mesélte el a történetet, amit egyébként már eddig is pletykáltak. A szóbeszéd szerint Károly vette el a fiatal Diana Spencer szüzességét, Fülöp, a herceg édesapja pedig azt követelte a fiától, ne hagyja szégyenben a nőt, vegye feleségül. Károly azonban már akkor is Camillát szerette, aki házas volt, így a herceg engedett apja kérésének.

Diana hercegnő és Károly herceg Forrás: AFP/Epa

A könyvből most az is kiderült, hogy a herceg átsírta a házasságkötése előtti éjszakát: egyrészt nem volt még készen a házasságra, másrészt - ami köztudott - az akkor férjezett Camilla Parker-Bowlest szerette, akit végül 2005-ben vett feleségül.

Jövő hétvégén házasodhat Debreczeni Zita és Giannihttp://www.life.hu/sztarok/20170325-jovo-hetvegen-hazasodhat-debreczeni-zita-gianni.htmlSzűk családi körben, a jövő hétvégén mondja ki a boldogító igent egymásnak Debreczeni Zita és Gianni. A házasulandók a lapinformációt egyébként nem erősítették meg. TV + SztárokOrigoNehéz körülmények között él a Kicsi Óriások győztese, Zsoltihttp://www.life.hu/sztarok/20170325-nehez-korulmenyek-kozott-el-a-kicsi-oriasok-gyoztese-zsolti.htmlBár megnyerte az RTL Klub Kicsi Óriások című tehetségkutatóját Zsolti, a családja még mindig nagyon nehéz helyzetben van. A kisfiú édesanyja beszélt erről. TV + SztárokOrigoRózsa György úgy érzi, Vitray és Vágó elárultákhttp://www.life.hu/sztarok/20170323-rozsa-gyorgy-ugy-erzi-vitray-tamas-es-vago-istvan-elarultak.htmlRózsa György úgy véli, egykori kollégái, Vágó István és Vitray Tamás akkor árulták el, amikor a legnagyobb szüksége lett volna rájuk. Minderről az Esti Frizbi felvételén mesélt. TV + Sztárok--Halott babát temetett el a Kensington-palota kertjében Diana hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20170319-halott-babat-temetett-el-a-kensington-palota-kertjeben-diana.htmlJane Parsons, Diana hercegnő személyi titkára 25 levelet ajánlott fel árverésre, amelyeket a hercegnő neki írt még házassága elején. Az írásokból olyan sokkoló, eddig rejtve maradt dolgok is kiderültek, amikről talán jobb lenne, ha nem is tudnánk. TV + Sztárok--Woman of the year 2017 - Íme, a díjazottakhttp://www.life.hu/sztarok/20170323-woman-of-the-year-2017-glamour-gala-dijazottjai.htmlCsütörtök este újra átadták a Glamour-díjakat. A Woman of the year 2017-es díjazottjai ők lettek. TV + Sztárok--Klapka-végrendelet: Christiannak DNS-tesztet kell csináltatniahttp://www.life.hu/sztarok/20170323-klapka-vegrendelet-titkai.htmlVégre a kezükbe vehették Klapka György végrendeletét az örökösei. Ami benne áll, annak viszont nem örült mindenki, az üzletember néhány állítását döbbenten fogadta a család. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.