Nehéz körülmények között él a Kicsi Óriások győztese, Zsolti

Forrás: rtl.hu -
Kicsi Óriások
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár megnyerte az RTL Klub Kicsi Óriások című tehetségkutatóját Zsolti, a családja még mindig nagyon nehéz helyzetben van. A kisfiú édesanyja beszélt erről. 

40 négyzetméteren él Zsolti két testvérével, édesanyjával és rokkantnyugdíjas nagymamájával. "Az egész ország láthatta a Kicsi Óriásokban, milyen tehetséges a fiam, mégsem tudom megadni neki, amire szüksége lenne. Sokszor kilátástalannak tűnik az élet, de ilyenkor mindig arra gondolok: miattuk nem szabad feladnom" - mondta el a Bestnek az édesanya, Melinda, aki minimálbérből gondoskodik a családjáról. Hozzátette, régen nem voltak anyagi gondjaik, de amióta a férje elhagyta, komoly nehézségekkel küzdenek: a hatalmas törlesztőrészletek miatt el kellett adni az otthonukat is.

Eszti és Zsolti, a Kicsi Óriások győztesei Forrás: rtl.hu

Melinda arról is beszélt, hogy Zsolti nővére, Cintia és húga, Mercédesz is nagyon tehetséges. Előbbi az RTL Klubon futó Playback Párbaj című műsor tánckarában szerepel, a kisebb lány pedig számtalan trófeát nyert táncbajnokságokon. Dilemmát jelent az is, hogy az édesanya melyik gyermeke karrierjét támogassa, mert hármójukra biztosan nem futja, pedig mind megérdemelnék.

Gáspár Bea remekművet készítetthttp://www.life.hu/sztarok/20170325-gaspar-bea-kepviselofankot-sutott.htmlA Konyhafőnök újabb évadában többek között Gáspár Beát is láthatjuk megTV + SztárokOrigoKlapka-végrendelet: Christiannak DNS-tesztet kell csináltatniahttp://www.life.hu/sztarok/20170323-klapka-vegrendelet-titkai.htmlVégre a kezükbe vehették Klapka György végrendeletét az örökösei. Ami benne áll, annak viszont nem örült mindenki, az üzletember néhány állítását döbbenten fogadta a család. TV + Sztárok--Hujber: "Az egyetlen dolog, amit el tudok játszani, az a hitelem"http://www.life.hu/sztarok/20170319-hujber-ferenc-balhei.htmlAz elmúlt héten Hujber Ferenc Mokka-beli szereplése borzolta a kedélyeket. A látottakról-hallottakról mindenkinek megvan a véleménye, van, aki szerint a színész drogozott a beszélgetések előtt, mások azt állítják, zseniálisat alakított, de az is felmerült, hogy Alföldi Róbert készülő színdarabját, esetleg a Valami Amerika 3-at promózzák így. Nos, ezt nem tudjuk, de annyi biztos, nem az első eset, hogy a sajtó Hujber balhéival van tele. Ezt egyébként ő sem tagadja, Kadarkai Endre Arckép című műsorában körülbelül egy éve beszélt zűrös múltjáról, amelyet most fel is elevenítünk. TV + SztárokOrigoKapcsolatáról mesélt Alekoszhttp://www.life.hu/sztarok/20170317-kapcsolatarol-meselt-alekosz-anettel.htmlAlekosz néhány héttel ezelőtt ismerkedett meg új barátnőjével, aki elmondása szerint minden igényét kielégíti és minden parancsát végre is hajtja. Számára a lány a tökéletes istennő. Ám nemcsak ő láthatja szerelmét meztelenül, ugynais Anett ugyanis szerepelt már pucér valóságshow-ban. TV + SztárokOrigoAutóbalesetet szenvedett VV Anetthttp://www.life.hu/sztarok/20170314-autobalesetet-szenvedett-vv-anett-egykori-valosagshow-szereplo.htmlAz egykori valóságshow-szereplővel 17 év vezetés után történt meg a baj. Azt mondja, ő volt a hibás, de még mindig nem tudja, mi történt pontosan. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huRózsa György úgy érzi, Vitray és Vágó elárultákhttp://www.life.hu/sztarok/20170323-rozsa-gyorgy-ugy-erzi-vitray-tamas-es-vago-istvan-elarultak.htmlRózsa György úgy véli, egykori kollégái, Vágó István és Vitray Tamás akkor árulták el, amikor a legnagyobb szüksége lett volna rájuk. Minderről az Esti Frizbi felvételén mesélt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.