Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka, aki a minap csodás ajándékkal lepte meg férjét, most rajongóinak üzent.

"Ha a vasárnap szabad, pihenés mellett jó átgondolni a hét történéseit és a következő hét feladatait.

A héten nagyon jól mentek az edzések, talán ki is merem jelenti az egyik legjobb hét edzésén vagyok túl.

Azonban nagy kihívás egyre több szerepkörben dolgozni, ügyvezető igazgatóként, úszószakosztály vezetőjeként és persze ami még mindig a legfontosabb, úszóként. Néha nem egyszerű mindent kikapcsolni és az úszásra koncentrálni, de közeleg a VB itthon és szeretném, hogy büszkék legyetek ránk" - írta ki Instagram-oldalára.

Majd még egy fotót is közzétett csodás vasárnapjáról:

Sundayzzz

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

Interjú Shane Tusuppal

A Life.hu-nak adott interjújában a háromszoros olimpiai, ötszörös világ- és tizenháromszoros Európa-bajnok magyar úszónő, Hosszú Katinka férje a motivációról, a kitartásról, a kudarc felemelő erejéről mesélt. Shane Tusup Katinkának nemcsak házastársa, de edzője, mentora, üzlettársa és barátja is egyben. Ebbe a különleges kapcsolatba nyerhetünk itt betekintést.
Sarka Kata vasárnap nem sminkel?http://www.life.hu/sztarok/20170326-sarka-kata-vasarnap-nem-sminkel.htmlSarka Kata ma már feltöltött egy gyerekkori képet, hogy megmutassa, mennyire hasonlít rá a kislánya, Noncsi. Noncsi ezalatt az apukájával szelfizett, akivel ma apás hétvégét tartottak. Kata pedig újra posztolt.TV + Sztárok--Hazaköltözhet Magyarországra Steiner Kristófhttp://www.life.hu/sztarok/20170325-hazakoltozhet-magyarorszagra-steiner-kristof-izraelbol.htmlVálása óta csak turistaként tartózkodhat Izraelben Steiner Kristóf. A munkavállalói kérelmét elutasították, így csak három hónapig maradhat. TV + SztárokOrigoMielőtt elvette Dianát, sírt Károly herceghttp://www.life.hu/sztarok/20170325-mielott-elvette-dianat-sirt-karoly-herceg.htmlKároly herceg önéletrajzi könyvben vallott arról, hogy csak kényszerből, apja nyomására vette el Diana hercegnőt. Most az is kiderült, hogy miként töltötte a házasságkötés előtti utolsó éjszakáját. TV + Sztárok--Jövő hétvégén házasodhat Debreczeni Zita és Giannihttp://www.life.hu/sztarok/20170325-jovo-hetvegen-hazasodhat-debreczeni-zita-gianni.htmlSzűk családi körben, a jövő hétvégén mondja ki a boldogító igent egymásnak Debreczeni Zita és Gianni. A házasulandók a lapinformációt egyébként nem erősítették meg. TV + SztárokOrigoEndrei Judit:A fiatalok azt hiszi, hogy az idősebbek között nincs szexhttp://www.life.hu/sztarok/20170325-az-idoskori-szexrol-beszelt-endrei-judit.htmlA legendás tévés arról beszélt a BEST magazinnak, hogy szerinte káros, hogy tabutéma az idősebbek közötti szexuális kapcsolat. TV + Sztárok--Maradj talpon! 25 milliót vittel el Héder Barnátólhttp://www.life.hu/sztarok/20170325-maradj-talpon-25-milliot-vittel-el-heder-barnatol.htmlA játékos egész addigi nyereménye kockáztatásával vitte el a 25 millió forintot. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.