Kiderült, mihez kezd Gaál Noémi - Új műsorban szerepel majd

Forrás: atv -
TV2 Ázsia Express Gaál Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gaál Noémi és Németh Lajos ismét munkatársak lesznek, de nem az időjárással foglalkoznak.

A TV2 egykori időjósai extrém kalandokban vesznek részt Ázsiában. Berki Krisztián, Kulcsár Edina és Cseke Katinka mellett többek között ők ketten is szerepelni fognak a TV2 Ázsia Express című reality műsorában. A szereplőknek napi egy dollárból kell majd boldogulniuk különböző ázsiai országokban, mint pélgául Vietnám, Thaiföld vagy Laosz.

Gaál Noémi az Ázsia Express szereplője lesz Forrás: atv

A reality-ben hírességek alkotnak majd párokat, hogy egymást segítve birkózzanak meg a feladatokkal, és a távoli országok viszontagságaival. Az Ázsia Express műsorvezetője Ördög Nóra lesz, a show pedig naponta lesz majd látható a TV2-n - írja a Blikk.

Az Origo műsorvezetője lett Gundel Takács Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20170327-gundel-takacs-gabor-az-origo-musorvezetoje-lett.htmlSokáig csak találgatni lehetett, hogy a Maradj talpon! és a sportműsorok után hol folytatja pályafutását Gundel Takács Gábor. A tévés az Origóhoz került, a labdarúgásról fog műsort vezetni a portálon. TV + Sztárok--Celebgyerekek, akik megszólalásig hasonlítanak az anyjukrahttp://www.life.hu/sztarok/20170327-celebgyerekek-akik-nagyon-hasonlitanak-az-anyjukra.htmlNincs abban semmi csoda, hogy a gyerekek hasonlítanak a szüleikre, de azért előfordul, hogy az azonosság már-már zavarba ejtő. Nem is egy olyan celebcsemete van, akit össze lehetne téveszteni az anyukájával. Összegyűjtöttük azokat az anya-lánya párosokat, akik akár egymás ikertestvérei is lehetnének. TV + Sztárok--Szabó Zsófi felháborító üzenetet kapott a Facebookonhttp://www.life.hu/sztarok/20170327-szabo-zsofi-undorito-uzenetet-kapott.htmlA közszereplőknek sok mindent el kell tűrniük, de van egy határ, és Szabó Zsófinál nemrég lépte át ezt valaki. Olyan gusztustalan üzenetet küldött ugyanis, hogy azt a sztár nem bírta szó nélkül hagyni. TV + SztárokOrigoTóth Gabi nem beszél volt mentoráltjával, Opitz Barbivalhttp://www.life.hu/sztarok/20170327-toth-gabi-es-opitz-barbi-nem-beszelnek-egymassla.htmlTóth Gabi utoljára volt az X-Faktor mentora, versenyzője, Opitz Barbi nyerte a hatodik szériát. Az énekesnő megígérte mentoráltjának, hogy mindig mellette lesz, de állítólag már nem is beszélnek. TV + SztárokOrigoSzexmunkára akarták kényszeríteni Éden Naomit http://www.life.hu/sztarok/20170327-majdnem-szexmunkas-lett-eden-naomibol.htmlA fiatal lány élete csak egy hajszálon múlt, majdnem örökre a fogvatartói áldozatává vált. TV + SztárokOrigoPumped Gabo édesanyja szégyenli a fiáthttp://www.life.hu/sztarok/20170327-pumped-gabo-anyja-szegyenli-a-fiat.htmlValóságshow-ban mutatja be az életét Pumped Gabo és barátnője, és nem szégyenlősek. A gyúrós fiú édesanyja azonban nem örül annyira a nagy kitárulkozásnak, szerinte rendkívül kulturálatlanok a fiatalok. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.