Gregor Bernadett Vigyázat, gyerekkel vagyok!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten Ördög Nóra műsorában Emilió, Gregor Bernadett és Czutor Zoli vendégeskedik majd csemetéivel.

Gregor Bernadett fia, Álmos szerint édesanyja úgy néz ki reggelente, mint egy zombi.

Nehéz elképzelni a legendásan szép színésznőről, hogy ennyire csúnya látvány lenne reggelente, de Álmos bizony egyértelműen Nóra tudtára adta, hogy márpedig anyukája egy élőhalottra hasonlít ébredés után.

A sztármami a 'hagyd magad, előbb szabadulsz' elvén a következőt reagálta kisfia szavaira:

"Ez az igazság, nincs ezen mit szégyellni, nem?" – válaszolta a tőle megszokott nyugodtsággal Gregor Bernadett.

Király Viktor készen áll az apaságrahttp://www.life.hu/sztarok/20170327-kiraly-viktor-szivesen-lenne-mar-apa.htmlKirály Viktor jelenleg a szinglik életét éli, ám testvére kisbabája benne is felébresztette az apai ösztönöket... TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoHajdú Péter elvenné szerelmét feleségülhttp://www.life.hu/sztarok/20170327-hajdu-peter-nosulne.htmlHajdú Péter és Sarka Kata kapcsolata tavaly nyáron futott zátonyra. A pár azóta nem kíméli egymást a nyilvánosság előtt sem, éles kritikákból és csípős megjegyzésekből sincs hiány, ha a másik szóba kerül... TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoWeisz Fanni és vőlegénye tiszta vizet öntöttek a pohárba- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170324-weisz-fanni-es-parja-jovojukrol-beszeltek-video.htmlWeisz Fanni egy ideje nagyon szerelmes, párjával már a közös életüket és az esküvőt tervezgetik. A szerelmes időszakot azonban beárnyékolja néhány komoly pletyka.... TV + Sztárok--Iszak Eszti elárulta, miért tűnt el- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170324-iszak-eszti-nem-akart-maganeleterol-nyilatkozni-video.htmlIszak Eszti tavasztündérként libegett csodaszép selyem ruhájában az idei Glamour Gálán. Kollégánkank azt is elárulta, miért láthatjuk mostanában csak ritkán hasonló rendezvényeken.TV + Sztárok--Madár mások előtt pukizikhttp://www.life.hu/sztarok/20170323-madart-fia-leegette-edesapjat-fingadozik-a-sztar.htmlMadár jó nagy slamasztikába került Ördög Nóra műsorában. Saját fia buktatta le... TV + SztárokOrigoZimány Linda és Oláh Gergő kölcsönösen segítik egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20170321-zimany-linda-es-olah-gergo-a-nagy-duettben-video.htmlZimány Linda is a TV2 A Nagy Duett című műsorának sztártáborát erősíti, Oláh Gergő párja lesz. Sok meglepetésre is számíthatunk tőlük. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.