Szexmunkára akarták kényszeríteni Éden Naomit

Forrás: TV2 -
fogság rablás szexmunka Éden Hotel Éden Naomi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal lány élete csak egy hajszálon múlt, majdnem örökre a fogvatartói áldozatává vált. 

Egy szimpatikusnak tűnő álláshirdetésre jelentkezett Naomi, ám Kanadába érkezve kiderült, hogy nem minden fenékig tejfel az új állásával kapcsolatban. Eredetileg egy Youtube-csatorna műsorvezetése lett volna a feladat, amihez képzést is ígértek a fiatal lánynak, de végül fogoly lett belőle, és csak a szerencsének köszönheti, hogy épségben van.

"Megérkeztem, eleinte minden jó volt, vártak a reptéren, szép kertes ház, ígéretek, városnézés. Aztán az útlevelemhez nem fértem hozzá, pénzem nem volt, kísérgettek, és folyamatosan itallal kínáltak. Rövidesen megszerezték a jelszavaimat, a fotóimat, ők kezelték a Facebook- és Instagram-oldalamat az üzenetekkel együtt. A vízumom lejárt, de nem hosszabbították meg, a telefonomat kontrollálták, nem tudtam kapcsolatba lépni a családommal sem" - mesélte Naomi.

Az Éden Hotel sztárja majdnem egy életre bajba került Forrás: TV2

Nem tartották bezárva, de sehova nem mehetett egyedül. Később pedig már azon kapta magát, hogy horror és szexfilmeket akarnak vele forgatni. Azonban a 22 éves lány szerelme észrevette, hogy valami nincs rendben.

"A páromnak feltűnt, hogy más stílusban kommunikálok vele a Facebookon, mint általában. Ő mentett meg" - folytatta a történetét a szőke lány, aki furfangosan kijátszotta a rablóját, kapcsolatba lépett a párjával, és megszökött.

"Szerencsés vagyok, mert túléltem, hálás a barátaimnak és a páromnak. Nagyon remélem, hogy az esetemből tanulnak a lányok, és kétszer meggondolják, hogy milyen munkalehetőségre mondanak igent, mert egy pillanat alatt rémálommá válhat az egész élet" - írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.