Sarka Kata Facebook
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Biztosan nem gondolta Sarka Kata, hogy posztja, amelyben arról ír, hogy kislánya megkívánta a gyümölcsszusit, kiveri a biztosítékot a követőinél. Pedig de. A celebanyukába csúnyán belekötöttek a kommentelők. 

"Mit lehet tenni, amikor a kislányom megszólal este fél 8-kor, hogy megkívánta a gyümölcs sushit, és menjünk enni egy adagot. Hát persze, hogy teljesítettem... Az én kedvenc édességem is az, és hatalmas akaraterőre van szükség, hogy diéta közben most ne csábuljak el! De erős vagyok" - tette ki lányával közös fotója kíséretében a közösségi oldalra Sarka Kata...

"Honnan tudsz Te még fogyni? Engem tényleg zavar, hogy a szépségipar a csont és bőr alkatot tartja egészségesnek és normálisnak! Mikor jön el az ideje a nőies domborulatok modell alkattá válásának?? Miért nem adtok több teret, érvényesülési lehetőséget az utóbbi alkatúaknak? Már tudományos tények támasztják alá, hogy a túlzott vékonyság, ahol zsír sehol abszolút egészségtelen, sőt veszélyes. Miért nem mutatsz példát avval, ami a valóság, azaz, hogy a férfiak többsége számára nem vonzó az összes bordát megmutató testalkat? Tényleg kétségbeejt, hogy a mai trenddel lányok tömegei lesznek kórosan önbizalom hiányosak, mert hisznek abban, hogy amit a divatmagazinokban látnak az reális..."

Más a szociális érzékenységét csillogtatta:

"Tudhatod,hogy szeretlek titeket. Viszont kérlek ne feledd azt a tényt,hogy ebben a kis országban,főleg vidéken,sajnos gyakran, gyakran még kenyérre sincs pénz, mert szegények! Viszont jó étvágyat mindkettőtöknek".

És volt olyan, aki teljesen kikelt magából:

"Tudod mit ennél ha a kedves férjed nem rak a semmirekellő, dolgozni képtelen ... alá mindent? A száraz küszöböt, nem gyümölcs sushit! Semmit nem értél volna el egyedül!"

Az igazi rajongók persze gratuláltak Katának a fogyásához, és leszögezték, nagyon jó anyuka, jól tette, hogy teljesítette Noncsi kívánságát.

Gregor Bernadett zombiként ébred reggelentehttp://www.life.hu/sztarok/20170327-gregor-bernadett-igy-nez-ki-reggel.htmlEzen a héten Ördög Nóra műsorában Emilió, Gregor Bernadett és Czutor Zoli vendégeskedik majd csemetéivel. TV + Sztárok--Szabó Zsófi felháborító üzenetet kapott a Facebookonhttp://www.life.hu/sztarok/20170327-szabo-zsofi-undorito-uzenetet-kapott.htmlA közszereplőknek sok mindent el kell tűrniük, de van egy határ, és Szabó Zsófinál nemrég lépte át ezt valaki. Olyan gusztustalan üzenetet küldött ugyanis, hogy azt a sztár nem bírta szó nélkül hagyni. TV + SztárokOrigoPumped Gabo édesanyja szégyenli a fiáthttp://www.life.hu/sztarok/20170327-pumped-gabo-anyja-szegyenli-a-fiat.htmlValóságshow-ban mutatja be az életét Pumped Gabo és barátnője, és nem szégyenlősek. A gyúrós fiú édesanyja azonban nem örül annyira a nagy kitárulkozásnak, szerinte rendkívül kulturálatlanok a fiatalok. TV + Sztárok--Tóth Gabi nem beszél volt mentoráltjával, Opitz Barbivalhttp://www.life.hu/sztarok/20170327-toth-gabi-es-opitz-barbi-nem-beszelnek-egymassla.htmlTóth Gabi utoljára volt az X-Faktor mentora, versenyzője, Opitz Barbi nyerte a hatodik szériát. Az énekesnő megígérte mentoráltjának, hogy mindig mellette lesz, de állítólag már nem is beszélnek. TV + SztárokOrigoKirály Viktor készen áll az apaságrahttp://www.life.hu/sztarok/20170327-kiraly-viktor-szivesen-lenne-mar-apa.htmlKirály Viktor jelenleg a szinglik életét éli, ám testvére kisbabája benne is felébresztette az apai ösztönöket... TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoŐrülten imádja kedvesét Pápai Joci http://www.life.hu/sztarok/20170327-papai-joci-meg-mindig-szerelmes-a-felesegebe.htmlA kétgyermekes apa élete hihetetlenül felgyorsult és megváltozott, de az érzelmei ennek ellenére a helyén maradtak. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.