Tóth Gabi nem beszél volt mentoráltjával, Opitz Barbival

Forrás: Tóth Gabi / Facebook -
Tóth Gabi Opitz Barbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi utoljára volt az X-Faktor mentora, versenyzője, Opitz Barbi nyerte a hatodik szériát. Az énekesnő megígérte mentoráltjának, hogy mindig mellette lesz, de állítólag már nem is beszélnek.

Tóth Gabi már nem lesz többé mentor az X-Faktorban, nemrég jelentette be, hogy a hatodik volt az ő utolsó szériája. Az énekesnő a csúcson hagyta abba a tehetségkutatót, ugyanis az ő versenyzője nyerte meg a legutóbbi szériát. Opitz Barbival – a nyertessel – szoros barátságot kötöttek, és Gabi megígérte, hogy mindenben segít mentoráltjának, ám állítólag most mégsem beszélnek.

Opitz Barbi és Tóth Gabi Forrás: Tóth Gabi / Facebook

A Ripost szerint Gabi és Barbi szóba sem állnak egymással, pedig mindenkinek úgy tűnt, hogy jó kapcsolatot ápolnak. A verseny alatt Gabi sokat segített a tapasztalatlan énekesnőnek, és ígéretet tett arra is, hogy ez a jövőben is így lesz. Kiderült azonban, hogy a valóságban másként alakultak a dolgok, Barbi viszont nem haragszik Gabira emiatt. Inkább a karrierje felépítésére koncentrál.

Pumped Gabo édesanyja szégyenli a fiáthttp://www.life.hu/sztarok/20170327-pumped-gabo-anyja-szegyenli-a-fiat.htmlValóságshow-ban mutatja be az életét Pumped Gabo és barátnője, és nem szégyenlősek. A gyúrós fiú édesanyja azonban nem örül annyira a nagy kitárulkozásnak, szerinte rendkívül kulturálatlanok a fiatalok. TV + Sztárok--Király Viktor készen áll az apaságrahttp://www.life.hu/sztarok/20170327-kiraly-viktor-szivesen-lenne-mar-apa.htmlKirály Viktor jelenleg a szinglik életét éli, ám testvére kisbabája benne is felébresztette az apai ösztönöket... TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoHajdú Péter elvenné szerelmét feleségülhttp://www.life.hu/sztarok/20170327-hajdu-peter-nosulne.htmlHajdú Péter és Sarka Kata kapcsolata tavaly nyáron futott zátonyra. A pár azóta nem kíméli egymást a nyilvánosság előtt sem, éles kritikákból és csípős megjegyzésekből sincs hiány, ha a másik szóba kerül... TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoMészáros Dóra megmutatta gigamelleit - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170326-meszaros-dora-hatalmas-melleket-villantott.htmlJó napjuk volt tegnap Mészáros Dóra instagramos követőinek, a művésznő ugyanis nem mindennapi fotót tett közzé. TV + Sztárok--Hosszú Katinka nagyon fontos üzenetet tett közzéhttp://www.life.hu/sztarok/20170326-hosszu-katinka-uzenete-nagyon-fontos.htmlHosszú Katinka, aki a minap csodás ajándékkal lepte meg férjét, most rajongóinak üzent. TV + SztárokOrigoSarka Kata vasárnap nem sminkel?http://www.life.hu/sztarok/20170326-sarka-kata-vasarnap-nem-sminkel.htmlSarka Kata ma már feltöltött egy gyerekkori képet, hogy megmutassa, mennyire hasonlít rá a kislánya, Noncsi. Noncsi ezalatt az apukájával szelfizett, akivel ma apás hétvégét tartottak. Kata pedig újra posztolt.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.