A Konyhafőnök VIP Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Győző megmutatja főzőtudását A Konyhafőnök VIP-ben, de a versenyhelyzet nem az erőssége. Nagyon bestresszelt a színész.

Szabó Győző sok más celebekkel együtt mutatja meg főzőtudását A Konyhafőnök VIP-ben. Többek között Czutor Zoli, Danics Dóra, Gáspár Bea és Sváby Andás is részt vesz a megmérettetésen, de ők csak pár név a 26 sztár közül, akik mind új oldalukról mutatkozhatnak be. Szabó Győző az első főzésre kedvenc ételével készült, de így is nagyon stresszelt az elkészítés során.

Szabó Győző bestresszelt A Konyhafőnökben Forrás: Freeman Film

Nagyon nehezen viselte a versenyhelyzetet a színész, még a keze is remegett, amikor a késsel dolgozott. Ezt persze Fördős Zé is észrevette, Szabó Győző neki is bevallotta férfiasan, hogy borzasztóan izgul. "Én nagyon bestresszeltem" - mondta Győző, akinek az idő is az ellenségévé vált, teljesen szétesett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.