Adorján Bálint elárulta: Ilyen Jennifer Lawrence valójában

Forrás: Huang Shengchun / Imagine China -
Jennifer Lawrence forgatás Adorjáni Bálint Magyarország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adorján Bálint színésznek lehetősége nyílt közelebbről megismerni a 26 éves hírességet, hiszen az új filmjében együtt dolgoztak. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Jennifer Lawrence Magyarországon forgat, ennek köszönhetően pedig számos helyen láthattuk felbukkani a fővárosban, illetve más településeken is.

Jennifer Lawrence a magyar színész szerint jófej, közvetlen nő Forrás: Huang Shengchun / Imagine China

Adorján Bálint magyar színművész azon szerencsések közé tartozik, akik megismerhették közelebbről a fiatal szépséget, ugyanis az új filmjében a magyar színész is szerepet kapott, egy detektívet játszik. A tehetséges férfi rengeteg színházi produkcióban megfordult már, de ez a szerep sokban különbözik az eddigiektől.

Egy televíziós interjúban elárulta milyen volt a sztárral dolgozni, és az is szóba került, hogy a forgatási szünetekben milyennek ismerte meg Jennifert, mint magánszemélyt.

"Nagyon nyitott, közvetlen, érdeklődő, megszólít. Legutóbb mondta, hogy nézek-e CNN-t, mert egy hírolvasóhoz nagyon hasonlítok. Tehát ,hogy a leállások közben azért van mód rá, hogy egy kicsit beszélgessünk" - mesélte Bálint.

Veszélybe kerülhet Pumped Gabo érettségijehttp://www.life.hu/sztarok/20170329-pumped-gabo-edesanyja-aggodik-a-fia-tanulmanyai-miatt.htmlPumped Gabo édesanyja elárulta, hogy mitől fél leginkább a fia jövőjével kapcsolatban. TV + Sztárok--Adele bejelentette: Nem turnézik többéhttp://www.life.hu/sztarok/20170328-adele-talan-soha-tobbe-nem-turnezik.htmlAdele megdöbbentő bejelentést tett: előfordulhat, hogy soha többé nem turnézik, de azt is bevallotta, miért döntött így. TV + Sztárok--Elképesztő luxusautót villantott Győzike: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170328-meregdraga-kocsit-villantott-gyozike.htmlA közösségi oldalán mutatta meg a hófehér sportkocsit Győzike. Rengetegen odavannak az új képekért. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoIsten éltesse Lady Gagát: Ma lett 31 éves!http://www.life.hu/sztarok/20170328-lady-gaga-betoltotte-harmincegyedik-eletevet.htmlLady Gaga mindössze 23 éves volt, mikor beroppant a zenei világ nagyjai közé, most pedig már a 31-et is betöltötte... TV + Sztárok--Sandra Bullock készen áll a gyermekvállalásrahttp://www.life.hu/sztarok/20170328-sandra-bullock-szivesen-vallalna-meg-egy-gyereket.htmlA híres színésznőnek már van két örökbefogadott gyermeke, de az új híresztelések szerint Sandra Bullock már a szülésre is készen áll. TV + Sztárok--Teljesült Cserpes Laura régi álma http://www.life.hu/sztarok/20170328-ez-volt-cserpes-laura-nagy-alma.htmlA híres magyar énekesnő egy régi álmát váltotta valóra, nemrég pedig elárulta azt is, hogy miért volt ez az élmény meghatározó a számára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.