Pásztor Anna párja, Balázs szeret verekedni

2017.03.30. 10:07

Nem éppen a nyugodt természetéről híres Pásztor Anna, ahogy a párja sem. Balázs több verekedésbe is keveredett már, volt olyan is, aminek feljelentés lett a vége.

Pásztor Anna és párja nagyon hasonlóak, már ami a vérmérsékletüket illeti. Egyikük sem az a nyugodt típus, és mindketten meg tudják védeni magukat, ha arról van szó. Ők nemcsak a szájukat jártatják, bizony az öklüket is, aminek már feljelentés is lett a vége. Anna már korábban is mesélt arról, hogy védi meg magát, most pedig azt árulta el, párja mennyit szokott bunyózni.

Pásztor Anna és párja imád verekedniForrás: TV2

"A kedvesem hobbibunyós, de soha nem ő kezdeményez. Balázs az óvoda óta verekszik. Megvadult kutyákat, aluljárós verekedőket választ szét, de simán belenyúl olyan családon belüli erőszakba is, ahol a férj bántja az asszonyt. Szoktak lenni tipikus szórakozóhelyi verekedései is, ha belekötnek, férfiasan beleáll a vitába. Általában szájkaratéval indul, de ha ütnek, akár törött kézzel, vigyorogva is megvédi magát és bárkit, aki vele van. Balázs nagy bunyós, igazi utcai harcos. Az egyik kocsmai balhéja ügyészségi rendezés alatt áll" - árulta el Anna, aki azt is elmesélte, hogy annak idején Londonban együtt tanultak boxolni, ennek köszönhető, hogy ő is meg tudja védeni magát. "Az, hogy ötven kiló vagyok, nem akadályoz meg abban, hogy verekedjek. Amíg élet van bennem, védekezem és ütök. Többször fogdostak már meg szórakozóhelyen, de nekimegyek három fejjel nagyobb férfiaknak is. Egyszer Írországban léptünk fel, ahol egy rögbis belemarkolt a fenekembe, és a színpadról egy Bruce Lee–Chuck Norris mozdulattal ököllel arcba vágtam. Három kidobó vitt ki" - mesélte a Borsnak az énekesnő.

Pásztor Annaverekedés