Pásztor Anna párja, Balázs szeret verekedni

Forrás: TV2 -
verekedés Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem éppen a nyugodt természetéről híres Pásztor Anna, ahogy a párja sem. Balázs több verekedésbe is keveredett már, volt olyan is, aminek feljelentés lett a vége.

Pásztor Anna és párja nagyon hasonlóak, már ami a vérmérsékletüket illeti. Egyikük sem az a nyugodt típus, és mindketten meg tudják védeni magukat, ha arról van szó. Ők nemcsak a szájukat jártatják, bizony az öklüket is, aminek már feljelentés is lett a vége. Anna már korábban is mesélt arról, hogy védi meg magát, most pedig azt árulta el, párja mennyit szokott bunyózni.

Pásztor Anna és párja imád verekedni Forrás: TV2

"A kedvesem hobbibunyós, de soha nem ő kezdeményez. Balázs az óvoda óta verekszik. Megvadult kutyákat, aluljárós verekedőket választ szét, de simán belenyúl olyan családon belüli erőszakba is, ahol a férj bántja az asszonyt. Szoktak lenni tipikus szórakozóhelyi verekedései is, ha belekötnek, férfiasan beleáll a vitába. Általában szájkaratéval indul, de ha ütnek, akár törött kézzel, vigyorogva is megvédi magát és bárkit, aki vele van.

Balázs nagy bunyós, igazi utcai harcos. Az egyik kocsmai balhéja ügyészségi rendezés alatt áll"

- árulta el Anna, aki azt is elmesélte, hogy annak idején Londonban együtt tanultak boxolni, ennek köszönhető, hogy ő is meg tudja védeni magát. "Az, hogy ötven kiló vagyok, nem akadályoz meg abban, hogy verekedjek. Amíg élet van bennem, védekezem és ütök.

Többször fogdostak már meg szórakozóhelyen, de nekimegyek három fejjel nagyobb férfiaknak is.

Egyszer Írországban léptünk fel, ahol egy rögbis belemarkolt a fenekembe, és a színpadról egy Bruce Lee–Chuck Norris mozdulattal ököllel arcba vágtam. Három kidobó vitt ki" - mesélte a Borsnak az énekesnő.

Hódi Pamela balesetet szenvedetthttp://www.life.hu/sztarok/20170329-hodi-pamela-kocsijaval-karambolozott.htmlHódi Pamela kedd este szenvedett balesetet az Árpád hídon, kocsijával. TV + SztárokOrigoJakupcsek Gabriella elbúcsúzott az Egymás szemében rajongóitólhttp://www.life.hu/sztarok/20170329-jakupcsek-gabriella-elbucsuzott-a-rajongoitol.htmlJakupcsek Gabriella Facebook-oldalán búcsúzott el mindenkitől, műsora, az Egymás szemében ugyanis véget ért. A rajongó nem örülnek. TV + Sztárok--Adorján Bálint elárulta: Ilyen Jennifer Lawrence valójábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170329-adorjan-balint-elmselte-milyen-jennifer-lawrence.htmlAdorján Bálint színésznek lehetősége nyílt közelebbről megismerni a 26 éves hírességet, hiszen az új filmjében együtt dolgoztak. TV + Sztárok--Veszélybe kerülhet Pumped Gabo érettségijehttp://www.life.hu/sztarok/20170329-pumped-gabo-edesanyja-aggodik-a-fia-tanulmanyai-miatt.htmlPumped Gabo édesanyja elárulta, hogy mitől fél leginkább a fia jövőjével kapcsolatban. TV + Sztárok--Megtalálhatták Máté Péter titkos szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20170329-mate-peter-titkos-szerelmet-talaltak-meg.htmlA rendkívül tehetséges Máté Pétertől 1984-ben kellett végleg elbúcsúzniuk a rajongóknak és a családnak, állítólagos egykori szerelme azonban még a mai napig kijár a zenész sírjához. TV + Sztárok--Klapka György nem volt olyan gazdag - ezt állítja rokona, Répás Lajoshttp://www.life.hu/sztarok/20170329-klapka-gyorgy-nem-is-volt-olyan-gazdag.htmlSzerdán derül ki, hogy mi áll pontosan Klapka György végrendeletében, az egyik rokona szerint nagy meglepetést tartogat a végakarat, méghozzá azt, hogy az Aranyember nem volt olyan gazdag. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.