Selena Gomez fotó szerelem The Weeknd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Selena Gomez és The Weeknd felhőtlen boldogságáról készültek fotók a napokban. Mit fog szólni ehhez Justin Bieber? 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, január óta már felvállaltan is egy párt alkot Selena Gomez és a rapper, The Weeknd. Ugyan semmilyen jel nem utalt arra, hogy Bella Hadid egykori párja szemet vetett a 24 éves énekesnőre, de néhány szemfüles lesifotósnak köszönhetően kiderült a sztárpár titka.

Selena Gomez és The Weeknd kapcsolata még csak pár hete tart Forrás: Northfoto

Ahogy terjedt a hír, idővel eljutott Selena egykori szerelméhez, Justin Bieberhez is, aki nem nézte jó szemmel a bimbózó szerelmet. Mivel Justin nehezen tette túl magát a szakításon, ezért nem csoda, hogy kerek perec kijelentette: utálja Gomez új pasiját.

A párosról néhány napja Buenos Airesben készültek romantikus fotók, ugyanis a rappernek a fővárosban lesz koncertje szombaton. Kedvese pedig elkísérte a 27 éves előadót, így sikerült lencsevégre kapni a fiatalokat. Selena láthatóan majd kicsattan a boldogságtól abban a kis fekete ruciban, amit a városi séta alkalmával magára öltött. A friss fotókat itt tudod megnézni.

Jakupcsek Gabriella elbúcsúzott az Egymás szemében rajongóitólhttp://www.life.hu/sztarok/20170329-jakupcsek-gabriella-elbucsuzott-a-rajongoitol.htmlJakupcsek Gabriella Facebook-oldalán búcsúzott el mindenkitől, műsora, az Egymás szemében ugyanis véget ért. A rajongó nem örülnek. TV + Sztárok--Hódi Pamela balesetet szenvedetthttp://www.life.hu/sztarok/20170329-hodi-pamela-kocsijaval-karambolozott.htmlHódi Pamela kedd este szenvedett balesetet az Árpád hídon, kocsijával. TV + SztárokOrigoAdorján Bálint elárulta: Ilyen Jennifer Lawrence valójábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170329-adorjan-balint-elmselte-milyen-jennifer-lawrence.htmlAdorján Bálint színésznek lehetősége nyílt közelebbről megismerni a 26 éves hírességet, hiszen az új filmjében együtt dolgoztak. TV + Sztárok--Veszélybe kerülhet Pumped Gabo érettségijehttp://www.life.hu/sztarok/20170329-pumped-gabo-edesanyja-aggodik-a-fia-tanulmanyai-miatt.htmlPumped Gabo édesanyja elárulta, hogy mitől fél leginkább a fia jövőjével kapcsolatban. TV + Sztárok--Megtalálhatták Máté Péter titkos szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20170329-mate-peter-titkos-szerelmet-talaltak-meg.htmlA rendkívül tehetséges Máté Pétertől 1984-ben kellett végleg elbúcsúzniuk a rajongóknak és a családnak, állítólagos egykori szerelme azonban még a mai napig kijár a zenész sírjához. TV + Sztárok--Klapka György nem volt olyan gazdag - ezt állítja rokona, Répás Lajoshttp://www.life.hu/sztarok/20170329-klapka-gyorgy-nem-is-volt-olyan-gazdag.htmlSzerdán derül ki, hogy mi áll pontosan Klapka György végrendeletében, az egyik rokona szerint nagy meglepetést tartogat a végakarat, méghozzá azt, hogy az Aranyember nem volt olyan gazdag. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.