Kinézete miatt támadják Borbás Marcsit

Forrás: Facebook/Borbás Marcsi -
Borbás Marcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borbás Marcsit rengetegen ismerik és szeretik, és annak ellenére, hogy ő méltósággal viseli a korát, sokan támadják kinézete miatt.

Borbás Marcsiért rengetegen rajonganak, hiszen egy természetes, őszinte teremtés, meglepő, hogy még benne is találnak kivetnivalót a kommentelők. Sokan támadják őt például a kinézetéért, pedig nem lehet azt mondani, hogy ne viselné méltósággal a korát. Őt egyáltalán nem zavarja az idő múlása, elfogadja, hogy ez az élet természetes velejárója, pedig erre sok közszereplő nem képes. Őket ezért, Borbás Marcsit pedig azért támadják, mert ő büszkén viseli a korát.

Borbás Marcsi méltósággal viseli a korát Forrás: Facebook/Borbás Marcsi

"Nem járok arcfelvarrásra, és pszichológushoz se kell mennem azért, mert telik az idő.
Nekem ezzel egyetlenegy gondom van, hogy mindenkinek mindenhez köze van. Nagyon sokan az ismert emberek közül nem bírják elviselni azt, hogy telik az idő, vagy azt gondolják, hogy akkor maradnak topon, ha mindent megcsináltatnak magukon. A néző pedig mit lát, hogy az egyik 40-50 közöttinek milyen sima az arca, milyen vékony, és ő meg miért nem? Pedig az a normális, amilyen az én arcom" – vallotta Marcsi D. Tóth Krisztának. Hozzátette, nem azzal van baja, ha valaki csinálja, hanem azzal, ha mást pedig azért bántanak, mert nem csinálja. Borbás Marcsit korábban pedig azzal vádolták, hogy karrierje miatt nem született gyermeke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.