Hódi Pamela kiakadt: kolléganőjével ordibált problémái miatt

Forrás: Facebook/Hódi Pamela -
Hódi Pamela kiabálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas balhé alakult ki Hódi Pamela és kolléganője között. Elszabadultak az indulatok, mert Pamelára egy csapat várt, hogy lefotózzák, ő azonban nem volt a helyzet magaslatán.

Hódi Pamela sok feladatot vállalt magára, talán már túl sokat is. Egyik nap ugyanis azt érezte, hogy nem bírja tovább a rengeteg elfoglaltságot. Ezért elvonult egy kicsit, hogy nyugodtan átgondolja a helyzetet, és hogy lazítson egy kicsit. Ezzel csak egy baj volt: miközben ő pihent, egy egész csapat várta őt, hogy lefotózzák.

Hódi Pamela kiakadt Forrás: Facebook/Hódi Pamela

Ezért akadt ki a kolléganője, hiszen Pamelát kérték fel a márka arcának. "Pamela, most ez komoly? Te itt félrevonulsz, ennyi időre, mi meg bent várunk rád a fotózáson. Most azért jöttünk ide, hogy lefotózzuk ezt az egészet. Te vagy a márkánk arca, és konkrétan ott sem vagy" – kezdte a kolléganő, de Pamelát sem kell félteni. Alaposan kieresztette a hangját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.