Hosszú Katinka ezért úszik gyorsan: azt képzeli, cápákkal van tele a medence

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Gregory Shamus -
Hosszú Katinka cápák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka hihetetlen sikereket ér el, most azt is elárulta, mi a titkos módszere. Néha azt képzeli, hogy fantomúszóval verseng, máskor pedig azt, hogy cápák elől menekül az életéért.

Hosszú Katinka teljesítménye előtt az egész világ leborul, de kemény munka kell ahhoz, hogy ilyen sikereket érhessen el. Az élete kőkemény edzésekből és folyamatos felkészülésből áll, de elárulta, ezen kívül hogyan tréningezi magát arra, hogy minél gyorsabban ússzon.

Hosszú Katinka azt képzeli, hogy cápák elől menekül Forrás: AFP/2016 Getty Images/Gregory Shamus

"Néha azt képzelem, hogy egy fantomúszóval versenyzek. Egy olyan úszóval, akit le kell győznöm, akivel fej fej mellett haladunk. Ha ez nem válik be, akkor kicsit drasztikusabb technikára váltok: elképzelem, hogy

a medence tele van cápákkal, és az életemért kell úsznom.

Ez mindig beválik" - vallotta be Katinka, aki sokszor hajtja túl magát. Amióta sportol, a fájdalom mindig jelen van az életében. "Rióban a 400 vegyes döntőjében úgy fájt mindenem, hogy azt hittem, ki sem tudok majd szállni a medencéből. Az egyik világkupa-állomáson a döntőben úgy széthajtottam magam, hogy a futam végén, miután elsőként sikerült elérnem a falat, belehánytam a vízbe" - árulta el a hot! Magazinnak Katinka, aki férjével, Shane Tusuppal remek csapatot alkot.

Interjú Shane Tusuppal

A háromszoros olimpiai, ötszörös világ- és tizenháromszoros Európa-bajnok magyar úszónő, Hosszú Katinka férje a motivációról, a kitartásról, a kudarc felemelő erejéről mesélt. Shane Tusup Katinkának nemcsak házastársa, de edzője, mentora, üzlettársa és barátja is egyben. Ebbe a különleges kapcsolatba nyerhetünk most betekintést. Olvasd el a Life.hu interjúját!
Pásztor Anna párja, Balázs szeret verekednihttp://www.life.hu/sztarok/20170329-pasztor-anna-parja-szeret-verekedni.htmlNem éppen a nyugodt természetéről híres Pásztor Anna, ahogy a párja sem. Balázs több verekedésbe is keveredett már, volt olyan is, aminek feljelentés lett a vége. TV + SztárokOrigoHarry herceg össze akar költözni Meghan Markle-lel a palotábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170328-harry-herceg-ossze-akar-koltozni-baratnojevel.htmlHarry herceg és Meghan Markle kapcsolata II Erzsébet rosszallása ellenére is komolyra fordult. Annyira, hogy a királyi sarj már szeretne együtt élni kedvesével, ráadásul a palotában! TV + SztárokOrigoStohl András lehet a Morning Show műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170330-stohl-andras-lesz-a-morning-show-musorvezetoje.htmlMindenkit megdöbbentett, amikor kiderült, hogy Stohl András felmondott a Vígszínházban, és azt találgatták, hogy vajon milyen munkáért adta fel a színészkedést. Kiderült, hogy állítólag ő lesz a Class FM online rádiójának műsorvezetője. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoKiss Ramóna válthatja Istenes Bencét az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170330-kiss-ramona-vezetheti-az-x-faktort.htmlAhogy azt korábban Life.hu is megírta, Istenes Bencét nem láthatjuk az X-Faktorban, de ha nem ő, akkor ki fogja vezetni a műsort? Sajtóértesülések szerint már megvan az RTL Klub jelöltje, aki nem más, mint Kiss Ramóna! TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoNyugdíjáról vallott Nagy Feróhttp://www.life.hu/sztarok/20170330-nyugdijarol-vallott-nagy-fero-zenesz.htmlNagy Feró 42 ezres nyugdíjat kap, ha nem koncertezne, ebből az összegből kellene gazdálkodnia. Az énekest felháborítja, hogy mennyire nincsenek megbecsülve itthon a művészek. A zenész csalódott volt, amikor megtudta, hogy 35 év munkaviszony után ennyi nyugdíjra számíthat. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoHajós András: "Hálás vagyok, hogy van agyam"http://www.life.hu/sztarok/20170330-dokumentarista-reality-kategoriaban-hajos-andras-musora-a-dalfutar-nyerte-a-televizios-ujsagirok.htmlDokumentarista reality kategóriában Hajós András műsora, a Dalfutár nyerte a Televíziós Újságírók Díját. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.