Majdnem megverték Rákóczi Ferit: azt hitték, kocsit akar lopni

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
autó Rákóczi Feri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rákóczi Feri kellemetlen élményéről mesélt a Reggeli Show-ban, bevallotta majdnem megverték, ugyanis azt hitték, hogy kocsit akart lopni, pedig ő csak segített.

Rákóczi Feri soha nem került még olyan kellemetlen helyzetbe, mint amilyenbe a minap. A rádiós a Reggeli Show-ban mesélte el negatív élményét, aminek majdnem bunyó lett a vége, pedig ő csak segíteni akart. Feri megállt a kocsijával és látta, hogy egy parkoló autónak félig nyitva van az utasoldali ajtaja.

Rákóczi Ferit majdnem megverték Fotó: Adrián Zoltán - Origo

A rádiós körbenézett, hogy kihez tartozhat az autó, de nem látott senkit, ezért benyomta az ajtót, hogy bezáródjon. Ebből lett a baj. "Odaléptem, és két kézzel nekitámaszkodva benyomtam az ajtaját, ami be is csukódott. Viszont ebben a pillanatban egy távolabb álló férfi erélyesen rám ordított.

Az illető nagyon ingerült lett, és rögtön felém rontott, hiába magyaráztam, hogy csak a kocsi ajtaját csuktam be

rendesen, mert félig nyitva maradt. Nem hitt nekem. Meg volt győződve arról, hogy én az ő kocsiját bizony el akartam lopni, ő pedig rajtakapott, és ezért most megkapom a magamét" - mesélte Feri a rádióban. Hozzátette, nagyon feszült helyzet volt, de végül sikerült megértetnie az illetővel, hogy nem akart lopni. Végleg azonban az simította el a helyzetet, hogy a kocsi tulaj felismerte Ferit.

"Emberünk egyszer csak rákérdezett: Te vagy az, Feri?,

és innentől már nem volt nehéz megmagyarázni neki, hogy csak segíteni akartam" - mondta a rádiós. Hozzátette, ha nem lenne ismert, nem tudja, hogy végződött volna az eset.

"Elképzelhető, hogy nem úsztam volna meg ennyivel, ha nem számítanék ismert embernek.

Ezt nem tudom megítélni, mivel ismert vagyok. Aggasztónak inkább azt tartom, milyen alacsony az emberek ingerküszöbe. Tapasztaltam, hogy egy áruházi bevásárlókocsin is össze tudnak veszni" - árulta el a Blikknek Rákóczi Feri.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.