Sarka Kata mellek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy olyan fotót tett fel a Facebookra Sarka Kata, amelyen jóval nagyobbnak látszanak a mellei, mint általában, így aztán azonnal el is kezdődtek a találgatások: plasztikáztatott volna? 

A fotóhoz nagyon-nagyon sok komment is érkezett, köztük a megfejtés is: "Milyen lenyűgöző csodakra képes egy jo melltartó, és mennyien nem ismerik még, legalábbis a sok hülye komment erre utal" – írta az egyikük, mire Kata helyeselt.

A poszt alatt egyébként a rajongók (és kevésbé rajongók), azt találgatták, hogy Kata mellei szilikonból vannak-e, vagy természetesek. "Kata neked amúgy műcickóid vannak?" – kérdezte egy férfi, Hajdú válófélben lévő neje azt válaszolta: "nincsenek"...

És néhány komment még az oldalról, ami bizonyítja: ízlések és pofonok:

"A testalkatához képest ezek a szilikonbetétek lassan inkább nevetségessé teszik szegény Katát. Néha a kevesebb több! (Ezt pedig nem bántásból vagy irigységből írom, csak így gondolom.)"

"Mas mas beallitott szogbol mas meretnek tunhet egy ugyanakkora testresz is a fotozasnal (itt pl egy mell..) azert mert mas szogbol lett fotozva mint eddig, az meg nem mellnagyobbitast jelent :) ... nincs ezzel semmi problema szerintem!"

"Kedves Kata! Ez valóban nagyon jó kép.Minden dicséretet megérdemel!"

"Borzalmasak azok a nagyméretű szilikonok !"

Sarka Katát a Facebookon támadjákhttp://www.life.hu/sztarok/20170327-sarka-katat-a-facebookon-tamadjak-kovetoi.htmlBiztosan nem gondolta Sarka Kata, hogy posztja, amelyben arról ír, hogy kislánya megkívánta a gyümölcsszusit, kiveri a biztosítékot a követőinél. Pedig de. A celebanyukába csúnyán belekötöttek a kommentelők. TV + SztárokOrigoHazaköltözhet Magyarországra Steiner Kristófhttp://www.life.hu/sztarok/20170325-hazakoltozhet-magyarorszagra-steiner-kristof-izraelbol.htmlVálása óta csak turistaként tartózkodhat Izraelben Steiner Kristóf. A munkavállalói kérelmét elutasították, így csak három hónapig maradhat. TV + SztárokOrigoÍgy néztek ki gyerekkorukban a magyar hírességek - 1. részhttp://www.life.hu/sztarok/20170319-igy-neztek-ki-gyerekkorukban-a-magyar-hiressegek-sztarok.htmlMegmutatjuk, milyen édes gyerekként kezdték az életüket közkedvelt magyar hírességeink. Van, aki le sem tagadhatná, hogy ő van a képen, de akad olyan is, akit fel sem ismernénk! Kitalálod, hogy melyik híresség látható a képeken? TV + SztárokOrigoGeorge Michael tudta, hogy nemsokára meghalhttp://www.life.hu/sztarok/20170319-george-michael-tudta-hogy-nemsokara-meghal-az-orvosa-szerint.htmlGeorge Michael orvosa arról beszélt, a zenész méltósággal kezelte, hogy közeleg a vég. TV + Sztárok--Mielőtt elvette Dianát, sírt Károly herceghttp://www.life.hu/sztarok/20170325-mielott-elvette-dianat-sirt-karoly-herceg.htmlKároly herceg önéletrajzi könyvben vallott arról, hogy csak kényszerből, apja nyomására vette el Diana hercegnőt. Most az is kiderült, hogy miként töltötte a házasságkötés előtti utolsó éjszakáját. TV + Sztárok--Ebbe a luxusiskolába jár ősztől György herceghttp://www.life.hu/sztarok/20170325-luxusiskolaba-jar-osztol-gyorgy-herceg-londonban.htmlHát eljött ez is: iskolába megy György herceg. Nem is akármilyenbe. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.