Kiakadt Sarka Kata rajongója a sok szelfi miatt: ezt a választ kapta

Forrás: facebook.com/kata.sarka -
Sarka Kata rajongó szelfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem múlik el nap, hogy Sarka Kata ne posztolna a Facebook-oldalára, amit sokan nem tudnak szó nélkül hagyni. Egy rajongója például megelégelte a sok szelfit, és Katának szegezte a kérést: "Egy egész életen át pózolni akarsz?"

Nem hanyagolja el egy pillanatra sem rajongóit Sarka Kata, mindennap készít magáról képet a közösségi oldalára. Nem is egyszer jelentkezik be, folyamatosan láthatják az arra kíváncsiak, hogy éppen mit csinál a műsorvezető. A rajongók általában örülnek az ilyen fokú törődésnek, de már közülük is van olyan, aki sokallja a szelfiket, ezért Katának szegezte a kérdést.

Sarka Kata keményen válaszolt a kemény kérdésre Forrás: facebook.com/kata.sarka

"Egy egész életen át pózolni akarsz?

Posztolni? Megosztani? Mire visz ez? Hova vezet? Boldogabbá leszel? Nem nemesebb a kevesebb?" – kérdezte Katát az egyik követője, a műsorvezető pedig nem maradt adós a válasszal. "Szia! Igen, amíg van időm erre, és jó csinálni, addig igen! 3 helyen dolgozom, 2 gyereket nevelek EGYEDÜL, szeretek sportolni! Nem nyilatkozom a magánéletemről, ezért csak itt az oldalamon találhatsz meg, itt pedig nem leszek kevesebb!

Ha kevesebbet szeretnél belőlem, akkor unfollow"

– zárta le a dolgot Kata, aki már többször elmondta, hogy nem nyilatkozik a magánéletéről.

Hosszú Katinka ezért úszik gyorsan: azt képzeli, cápákkal van tele a medencehttp://www.life.hu/sztarok/20170330-hosszu-katinka-azt-kepzeli-capakkal-van-tele-a-medence.htmlHosszú Katinka hihetetlen sikereket ér el, most azt is elárulta, mi a titkos módszere. Néha azt képzeli, hogy fantomúszóval verseng, máskor pedig azt, hogy cápák elől menekül az életéért. TV + Sztárok--Pásztor Anna párja, Balázs szeret verekednihttp://www.life.hu/sztarok/20170329-pasztor-anna-parja-szeret-verekedni.htmlNem éppen a nyugodt természetéről híres Pásztor Anna, ahogy a párja sem. Balázs több verekedésbe is keveredett már, volt olyan is, aminek feljelentés lett a vége. TV + SztárokOrigoHarry herceg össze akar költözni Meghan Markle-lel a palotábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170328-harry-herceg-ossze-akar-koltozni-baratnojevel.htmlHarry herceg és Meghan Markle kapcsolata II Erzsébet rosszallása ellenére is komolyra fordult. Annyira, hogy a királyi sarj már szeretne együtt élni kedvesével, ráadásul a palotában! TV + SztárokOrigoStohl András lehet a Morning Show műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170330-stohl-andras-lesz-a-morning-show-musorvezetoje.htmlMindenkit megdöbbentett, amikor kiderült, hogy Stohl András felmondott a Vígszínházban, és azt találgatták, hogy vajon milyen munkáért adta fel a színészkedést. Kiderült, hogy állítólag ő lesz a Class FM online rádiójának műsorvezetője. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoKiss Ramóna válthatja Istenes Bencét az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170330-kiss-ramona-vezetheti-az-x-faktort.htmlAhogy azt korábban Life.hu is megírta, Istenes Bencét nem láthatjuk az X-Faktorban, de ha nem ő, akkor ki fogja vezetni a műsort? Sajtóértesülések szerint már megvan az RTL Klub jelöltje, aki nem más, mint Kiss Ramóna! TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoNyugdíjáról vallott Nagy Feróhttp://www.life.hu/sztarok/20170330-nyugdijarol-vallott-nagy-fero-zenesz.htmlNagy Feró 42 ezres nyugdíjat kap, ha nem koncertezne, ebből az összegből kellene gazdálkodnia. Az énekest felháborítja, hogy mennyire nincsenek megbecsülve itthon a művészek. A zenész csalódott volt, amikor megtudta, hogy 35 év munkaviszony után ennyi nyugdíjra számíthat. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.