Stohl András lehet a Morning Show műsorvezetője

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
Stohl András Morning Show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit megdöbbentett, amikor kiderült, hogy Stohl András felmondott a Vígszínházban, és azt találgatták, hogy vajon milyen munkáért adta fel a színészkedést. Kiderült, hogy állítólag ő lesz a Class FM online rádiójának műsorvezetője.

Stohl András váratlanul mondott fel a Vígszínházban, távozása bejelentése után azt nyilatkozta, új feladatot kapott. Mindenki azt találgatta, hogy vajon mi lehet az a munka, ami miatt Stohl András feladja a színészkedést, hát, most kiderült. Valószínűleg a Class FM online változatánál lesz műsorvezető, mégpedig a Morning Show-t fogja vezetni, nem kevés összegért.

Stohl András lehet a Morning Show műsorvezetője Balázsék helyett Fotó: Hirling Bálint - Origo

Ezt valószínűleg Sebestyén Balázs már korábban tudta, ugyanis szűkszavúan nyilatkozott, mikor kiderült, hogy Stohl András felmondott. Legutóbb pedig azt mondta a Reggeli Show-ban, hogy tudja, közszereplőket keresnek a helyükre egykori rádiójukban. A Bors információi szerint Bereczki Zoltánt is megkereste a Class FM, de ő nem vállalta el a feladatot, Stohl András viszont igen, nem kevés pénzért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.