Meddig bírja még a gyűrődést Vastag Csaba?

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Vastag Csaba énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag Csaba elárulta, hogy régebben időpazarlásnak tartotta az alvást, de ma is inkább dolgozik a pihenés helyett. Vajon meddig lehet ezt így csinálni?

A Life.hu ugyan korábban megírta, hogy a sztár visszavonulót fúj, mert kimerült a tavalyi év rengeteg munkája miatt, de úgy tűnik Csaba mégsem tud elszabadulni a munkájától.

"Elég sok minden van egyszerre, koncertezünk, dolgozunk az új lemezen, és elindult A Nagy Duett, amire ezerrel készülünk. Így ennél sűrűbb már nem is lehetne a naptáram" - vallotta be a sármos énekes.

Vastag Csaba nem bírja rávenni magát a rendszeres pihenésre Fotó: Polyák Attila - Origo

Rengetegszer előfordul, hogy éjszakába nyúlóan dolgozik, de állítása szerint ez nem baj, hiszen egyébként sem szeretné átaludni a fél életét. Egy időben elfecsérelt időnek tartotta az alvást, de ma már tudja milyen fontos lenne a pihenés. Erre azonban mégsem teremt magának lehetőséget, mert a maximalizmusa ezt nem engedi meg.

Szülei korábban többször is jelezték, hogy nem lesz jó vége a folyamatos hajtásnak,

aggódnak a fiuk egészsége miatt.

A 35 éves előadó arról is mesélt, hogy már nem olyan forrófejű mint régen, kevésbé lelkizős mint fiatalabb korában, de ettől még egy önmarcangoló típus.

"Felismertem, hogy azzal, ha harcolok, ha felveszem a bántásokat, csak másoknak teszek szívességet. Valahol persze még mindig egy önmarcangoló típus vagyok, de legalább már belátom, hogy nem éri meg" - írta meg a hot!Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.