Zoltán Erika bízik a lánya döntéseiben

Forrás: Facebook/Zoltán Erika -
Zoltán Erika család gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő elárulta, hogy Zoé sokkal jobb gyerek, mint amilyen ő volt, éppen ezért nem is szükséges ellenőrizni a tinilány döntéseit. 

Zoltán Erika édesanyja nem dúskált a jólétben, de ennek ellenére mindent megadott a lányának, ami csak kitelt az erejéből. Az énekesnő pedig jó gyerek módjára cseperedett, de 16 évesen szerelmes lett, és teljesen kifordult magából.

Zoltán Erika bízik a lánya ítélőképességében Forrás: Facebook/Zoltán Erika

"A fejembe vettem, hogy én bizony azonnal férjhez megyek, édesanya leszek és otthagyom a gimit" - emlékszik vissza az 55 éves sztár.

Az édesanyja természetesen nem hagyta, hogy a fiatal tehetség elszúrja az életét, amiért Erika a mai napig hálás. Azt is elárulta, hogy a lánya, Zoé, sokkal jobb természetű gyerek, mint amilyen ő volt. A tinilány egy igazi szerelemgyerek, akit teljes odafigyeléssel, békében neveltek fel, ezért a szörnyű tinédzserkor náluk teljesen kimaradt.

"Nem avatkozom Zoé döntéseibe. Bízom abban, hogy a minta, amit tőlünk látott, elég ahhoz, hogy mindig tudja mi a helyes út. Segítséget nem kér, mert egyedül akarja csinálni a dolgát, de azért jól esik neki, ha az édesapja megdicséri"

Évtizedekig nem tudta Zoltán Erika, hogy három testvére van

Zoltán Erika egykeként nőtt fel, ám felnőtt fejjel két testvért is kapott, miután az édesapja újraházasodott. Ami meglepőbb, hogy később kiderült: az énekesnőnek van még egy testvére. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.