Életveszélyes Bódi Sylvi szépsége: Egy férfi majdnem kárt tett magában

forgatás Bódi Sylvi Bali
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi a Viasat3 műsorában próbálhatja ki magát először műsorvezetőként. Az Exek az édenben című párkereső valóságshow-t Balin forgatják, ahol a helyiek nemcsak a műsor szereplőinek, hanem Szilvinek is udvarolnak...

Bódi Sylvi vicces történetet mesélt, meglepő dolog történt vele Balin. Egy fiatal férfi majdnem kárt tett magában, annyira lenyűgözte őt a magyar modell szépsége:

"Jaj, ez egy nagyon vicces történet. Én megkívántam a kókuszlevet, ezért megkértem egy helyi, huszonöt év körüli fiút, hogy vágjon fel egy kókuszdiót. Az első pillanatban láttam, hogy odavan értem. Teljesen zavarba jött, a szíve majd kiugrott a helyéről, mondta is, hogy tegyem oda a kezem, nézzem meg, és így is volt. Annyira nézett, hogy attól féltem, lecsapja a saját kezét. Ez tetszett, mert őszinte reakció volt. A mai férfiak már kemények, érzelemmentesek, nagy macsók, én pedig azt nem szeretem."

Bódi Sylvi éleveszélyesen szexi Forrás: Viasat3

Válása után újra randizik Bebe, a Back II Black egykori énekesehttp://www.life.hu/sztarok/20170401-valasa-utan-ujra-randizik-bebe-a-back-ii-black-egykori-enekese.htmlBebe tavaly év végén vált el feleségétől 8 év házasság után. A gyászidőszak után most újra kész a szerelemre, már több lánnyal is randizott.TV + Sztárok--Színpadi balesetet szenvedett Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20170401-a-szinpadon-szenvedett-balesetet-bereczki-zoltan.htmlMentő várta A lepkegyűjtő című előadás végén Bereczki Zoltánt. A színész két hete színpadi balesetet szenvedett. A nézők természetesen semmit sem vettek észre. TV + Sztárok--Megnősült a Kelemen Kabátban énekese, Horváth Boldihttp://www.life.hu/sztarok/20170401-megnosult-a-kelemen-kabatban-enekese-horvath-boldi.htmlElkelt a Kelemen Kabátban zenekar énekese, Horváth Boldi. TV + SztárokOrigoSzép pénzt kap Stohl András a rádiózásérthttp://www.life.hu/sztarok/20170401-jo-penzt-kap-stohl-andras-a-radiozasert.htmlÚj vizekre evez Stohl András: a színészetet rádiózásra cserélte, a Vígszínházat is otthagyta. Új szakmájában nincs tapasztalata, de emellett más nehézségekkel is meg kell küzdenie. Ennek ellenére a színész nagyon lelkes, azt állítják, nem véletlenül. TV + SztárokOrigoFásy Ádám nekiment az RTL Klubnak - Versenyzőkön veszekednekhttp://www.life.hu/sztarok/20170401-fasy-adam-nekiment-az-rtl-klubnak-versenyzokon-veszekednek.htmlFásy Ádám azt állítja, hogy az RTL egyik munkatársa az ő produkciójától, a Fásy Szupersztár Tehetségkutató 2017-ből csábítja át a versenyzőket az X-Faktorba.TV + Sztárok--Sebestyén Balázs üzent Stohl Andrásnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170401-sebestyen-balazs-uzent-stohl-andrasnak-class-fm.htmlStohl András a napokban jelentette be, hogy egy számára teljesen új területen próbálja ki magát, rádiózni fog. Sebestyén Balázs így üzent a helyére kerülő Bucinak. TV + Sztárok




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.