Sebestyén Balázs üzent Stohl Andrásnak

Fotó: Szabó Gábor/Origo, rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence -
Stohl András Class FM Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András a napokban jelentette be, hogy egy számára teljesen új területen próbálja ki magát, rádiózni fog. Sebestyén Balázs így üzent a helyére kerülő Bucinak.

"Buci maximalizmusát és profizmusát ismerve száz százalékkal veti majd bele magát a munkába. Nagyon kedveljük, szeretjük őt. Drukkolunk neki! Nem érezzük azt, hogy rivalizálni kellene. Félsz sincs bennünk" – mondta Balázs a Reggeli Show-ban. Azt is hozzátette, Stohl András tehetségét nem vitatja, de úgy gondolja, hogy most kemény fába vágta a fejszéjét a színész, hiszen eddig még nem próbálkozott a rádiózással, nincs tapasztalata – írja a Blikk.

Sebestyén Balázs üzent Stohl Andrásnak Fotó: Szabó Gábor/Origo, rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Stohl a Class FM reggeli műsorát fogja vezetni. Új munkája miatt a Vígszínházat is otthagyta, hiszen a hajnali kelések miatt nem tudná vállalni az esti fellépéseket.

Öngyilkos sztárok: tehetségek, akik eldobták maguktól az életükethttp://www.life.hu/sztarok/20170331-sztarok-akik-ongyilkossagot-kovettek-el.htmlA fényűzés és az ismertség nem jelent boldogságot. Sok tehetséges művész dobta el magától az életét, pedig látszólag mindenük megvolt. Sokan rajongtak értük, ők mégsem voltak elégedettek a sorsukkal, inkább önkezükkel véget vetettek az életüknek, hátrahagyva családjukat és gyermekeiket. TV + Sztárok--Vilmos herceg kényszerből vehette el Katalinthttp://www.life.hu/sztarok/20170331-vilmos-herceg-kenyszerbol-vette-el-katalint.htmlMesés házasságnak tűnik Vilmos és Katalin kapcsolata, ám most azt pletykálják, nem éppen szerelemből házasodtak. Állítólag II. Erzsébet nyomására jegyezte el Vilmos herceg Katalint. TV + Sztárok--Jennifer Aniston nem kap ékszereket a férjétől, csak egy papucsothttp://www.life.hu/sztarok/20170331-jennifer-aniston-papucsot-kap-ferjetol.htmlAzt hinnéd, hogy a sztárok drágábbnál drágább ajándékokat adnak egymásnak, de nem Jennifer Anistonék. Ő ugyanis valószínűleg papucsot kap majd a férjétől! TV + Sztárok--Állítják, Szilágyi István fia elszedi az adományokat a művész úrtólhttp://www.life.hu/sztarok/20170331-szilagyi-istvan-fia-elszedi-az-adomanyokat-a-muvesz-urtol.htmlSenki nem meri odaadni Szilágyi Istvánnak, vagy ahogy egy ország megismerte, Lópici Gáspárnak az összegyűjtött adományokat. Attól félnek ugyanis, hogy a nyomorgó színész fia elkölti az összeset, mert állítólag volt már rá példa. TV + SztárokOrigoTápai Szabina kiakadt- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170331-tapai-szabina-kiakadt-ferjere-video.htmlTápai Szabinánál ezúttal nagyon kiverte a biztosítékot a férje, Kucsera Gábor. A szőke sztár magából kikelve kiabált a gyereke apjával. TV + SztárokOrigoPataky Attila szerint nem minden ufó barátságoshttp://www.life.hu/sztarok/20170331-pataky-attila-szerint-nem-mindegyik-ufo-baratsagos.htmlPataky Attila már találkozott földönkívüliekkel, ezért hihetünk neki, ha arra kér minket, hogy ne barátkozzunk velük. Nem mindegyik kedves ugyanis! TV + Sztárok




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.