Győrfi Pál nyilatkozott A Nagy Duett után: ő volt az első kieső - Videó!

Forrás: facebook.com/Győrfi-Pál -
Győrfi Pál A Nagy Duett mentőszolgálat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győrfi Pált a mentőszolgálat szóvivőjeként nap mint nap láthatjuk, énekhangját azonban a vasárnapi Nagy Duettben hallhattuk először és utoljára. Ő lett ugyanis a kieső, a Life.hu-nak pedig elmondta, mit gondol a kudarcról.

Győrfi Pál megcsillogtatta énektudását vasárnap A Nagy Duett színpadán, ám a nézőknek nem nyerte el a tetszését, legalábbis nem annyira, mint versenytársaié. Fábián Julival az oldalán mutatta be produkcióját, de úgy alakult, hogy ők lettek az elsők, akik kiestek a versenyből.

Győrfi Pálnak vissza kell térnie a mentőszolgálathoz Forrás: Facebook/Győrfi Pál

Győrfi Pál a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, milyen érzés először távozni a fedélzetről.

"Szerintem az üzenet egyértelmű a számomra, irány vissza a mentőszolgálathoz"

– mondta a többi között nevetve Győrfi Pál, aki semmijét nem villantotta ki a produkció alatt, nem úgy, mint Mádai Vivien!

Fábián Juli és Győrfi Pál búcsúzott elsőként A Nagy Duettből

Tilla szerint az ország egyik legjobb énekesnőjét vesztette el a produkció, ráadásul a zsűri is imádta Győrfi Pál és Fábián Juli kettősét, mégis nekik kellett végül távozniuk. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.