Szabó Dóra marad a Mokka műsorvezetője

Forrás: TV2 Sajtószoba -
TV2 Serfőző Krisztina Szabó Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban egykori sztárja továbbra is műsorvezetőként fog dolgozni a csatornánál. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, a TV2 Mokka című reggeli műsora teljesen megújult: A hétköznaponként jelentkező adásokat nem a megszokott környezetben, és nem a megszokott csapattal láthatjuk, ugyanis Pachmann Péter és Demcsák Zsuzsa új kollégákat kapott. Február 27 óta Istenes László, Serfőző Krisztina és Szabó Dóra köszöntik a nézőket.

Így indult az új Mokka, de most ismét változik Forrás: TV2 Sajtószoba

Bizonyos híresztelések szerint azonban Szabó Dórát elhanyagolta a csatorna, mert nem voltak megelégedve a színésznő munkájával. A csatorna Hírigazgatóságának kommunikációs menedzsere cáfolta ezt az állítást:

"Megdöbbentő, hamis állításokkal vezeti félre - most már nem először – az egyik bulvárlap az olvasóit. Szabó Dóra műsorvezetővel a TV2 vezetése az első hetet látva nagyon elégedett volt, hosszú távon számítunk a munkájára" - mondta Fürst-Borsos Ádám.

Dórával ellentétben azonban Krisztina nem érezte jól magát a műsorvezetői pozícióban, ezért úgy döntött inkább nem folytatja tovább. Ettől függetlenül hatalmas kalandnak élte meg a Mokkát - írta meg az Origo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.