Gáspár Győző végre elárulta, miből él

pénz Gáspár Győző anyagi helyzet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengetegen kíváncsiak arra, hogy miből él Győzike. Miből futja luxusautóra, drága ruhákra, ékszerekre.

Győzike a Fókusznak nyilatkozott anyagi helyzetéről. Elmondta, hogy jelenleg három cégnél dolgozik: kettőnél tanácsadó, és az édesapja mellett is van állása. Amúgy meg nem kell tudnia az egész országnak, hogy Gáspár Győző miből él. A showman azt mondja magáról, hogy mindig jól tudott helyezkedni, és mindig megtalálta a munkalehetőséget. Az pedig, hogy az agyával is megfogta a munkát, csak Istennek köszönhető.

Gáspár Győző végre elárulta, miből él

"Mindig azt kérdezik tőlem, hogy miből élek. Hát kérem szépen, az agyamból élek. Abból élek, hogy nem kábítószereztem el a pénzemet, nem ruletteztem el a pénzemet, nem ittam el a pénzemet, mint egyes magyar celebek, és van mit felmutatnom. Az pedig, hogy ha van mit felmutatnom a magyar embernek, baj, akkor legyen baj!" – mondta Győzike elég határozottan.

Szerinte az irigységre is lehet kapni gyógyszert, már látta a gyógyszertárban. A kedves olvasónak nem kell tudnia, hogy mit csinál azon kívül, hogy celeb. És a mondandójának még nincs vége...



Őrületig izgulja magát Apáti Bence kedvese: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170404-elkepesztoen-idegesen-izgul-apati-benceert-a-parja.htmlFöldi Lea mindenkit megijesztett egy pillanatra, de aztán kiderült: ő így szokott szurkolni. TV + Sztárok--Bemutatkoztak az Exek az Édenben pasijai: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170404-ok-lesznek-az-exek-az-edenben-pasijai.htmlNemsokára rajtol az új valóságshow, éppen ezért ideje megismerkedni a versenyben szereplő fiúkkal is. TV + Sztárok--Mel B távolsági végzést kért elmebeteg férjével szemben http://www.life.hu/sztarok/20170404-tavolsagi-vegzest-szerzett-ferje-ellen-mel-b.htmlMel B néhány héttel ezelőtt úgy döntött, hogy 10 év után beadja a válási papíroka. Nyomós oka van rá! TV + Sztárok--Koós János a nyugdíjáról: nevetséges összeget kaphttp://www.life.hu/sztarok/20170404-koos-janos-a-nyugdijarol-beszelt.htmlNem Koós János az első művész, aki nyugdíjáról beszél nagy nyilvánosság előtt, de az elődeihez hasonlóan neki sincs oka dicsekedni. Azt mondta, nevetséges összeget kap. TV + Sztárok--Goldie Hawn drogokért és pénzért vállalta a filmszerepethttp://www.life.hu/sztarok/20170404-goldie-hawn-drogokert-es-penzert-szinkedik.htmlGoldie Hawn 15 év kihagyás után szerepel újra mozifilmben, színésztársa, Amy Schumer pedig elárulta, hogyan vették rá a szereplésre. Az állítja, drogokkal és pénzzel. TV + Sztárok--Zoltán megnyerte a Maradj talpon! főnyereményéthttp://www.life.hu/sztarok/20170404-megnyertek-a-maradj-talpon-fonyeremenyet.htmlSzilárd Zoltán a Maradj talpon! vetélkedőben sikeresen menetelt végig a párbajokon, így elnyerte a 25 milliós fődíjat. Fáradtan kezdett neki a játéknak, de végül milliomosként hajthatta álomra a fejét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.