Melltartó nélkül pózolt Halle Berry - Fotó!

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt -
melltartó Halle Berry
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halle Berry két gyermek után is úgy néz ki, mint egy istennő, és ezt meg is mutatja. Melltartó nélküli fotót posztolt Instagram-oldalára.

Halle Berry évtizedeket is letagadhatna korából, ugyanis 50 éves létére is valódi bombázó. A színésznő teste két gyermek után is maga a tökély, és ezt a férfiak legnagyobb szerencséjére rendszeresen meg is mutatja közösségi oldalain.

Halle Berry 50 évesen is bombázó Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

Legutóbb az Instagram-oldalára töltött fel fotót magáról, méghozzá olyat, amin melltartó nélkül látható. Halle Berry nem fárasztja magát azzal, hogy felvegyen magára valamit, ezt a testet úgyis vétek lenne eltakarni. Korábban már bikiniben is megcsodálhattuk a színésznő tökéletes idomait, ezúttal pedig topless képében gyönyörködhetnek a rajongók. Nem is győzték dicsérni őt, a legtöbben szívesen megismerkednének a kétgyermekes anyukával!

Me when someone says "I'm coming over and I've got snacks."

Halle Berry (@halleberry) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.