Andy Vajna elbeszélget Sebestyén Balázzsal a CEU-s adásról

Forrás: Pozsonyi Janka, Szabó Gábor -
CEU Rádió 1 Andy Vajna Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázsék is kifejtették véleményüket a CEU-ról, méghozzá alaposan. Andy Vajna pedig azt mondta el, mi a véleménye a műsorvezetők állásfoglalásáról. Állítja, el fog beszélgetni Balázsékkal, mert hiányzott a műsorból a balansz.

Sebestyén Balázsék nem hagyták ki a Rádió1-en sugárzott reggeli műsorukból a CEU helyzetét, alaposan kifejtették véleményüket a hétvégi tüntetésekről és az egyetem helyzetéről. Balázs szerint az intézkedések egy nagyon rossz kort idéznek, és egyáltalán nem értenek egyet velük. A Reggeli Show-ban megszólalt a CEU rektorhelyettese is, mindezek után pedig csak az volt a kérdés, hogy vajon mit szól Andy Vajna ahhoz, hogy a rádiójában ilyen dolgok hangzanak el. Szerinte hiányzott a műsorból a balansz.

Andy Vajna a CEU-s műsorból hiányolta a balanszt Forrás: Pozsonyi Janka, Szabó Gábor

mind a két oldalt balanszban kell leadni, nem lehet az egyik oldalra beállni.

"Együtt dolgozunk, ő egy kreatív ember, tehetséges, nagyon jól csinálja, amit csinál, van, amikor elszalad az emberrel a ló"válaszolta a 24.hu kérdésére

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.