műsorvezető Bódi Sylvi Exek az Édenben szörf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi egy interjúban mesélte el, hogy mire készüljünk a nemsokára induló valóságshow-ban. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Sylvi ma már egy szponzorált free surfer. Ez azt jelenti, hogy nem jár versenyekre, viszont sok promócióban vesz részt, és folyamatosan szerepel a legnagyobb szörfös magazinokban.

Viszont azt is tudjuk, hogy hamarosan útjára indul az Exek az édenben című tévéműsor, aminek a szexi modell a házigazdája. Többek között azért is vállalta el a műsort, mert Balin egyébként is sok időt tölt a munkája miatt, és nagyon a szívéhez nőtt.

T h i s i s l i v i n g .

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

A napokban bemutattok azokat a fiúkat és lányokat, akik a valóságshow szereplői lesznek, most pedig azt is megtudtuk, hogy Sylvi szerint mire számíthatunk:

"A játékosok sosem tudták, hogy mi fog történni, ki vagy kik érkeznek exként hozzájuk. A kiszavazó ceremóniák is igen változatosak, valami csavar mindig volt bennük. Bárhogy próbáltak taktikázni a szereplők, a végén mégis teljesen máshogyan alakultak az események. A nézők számára is sok váratlan fordulat lesz" – mesélte Sylvi, de az is kiderült, hogy nehezítő körülmények is akadtak.

"Az első forgatási napon földrengés volt. Azelőtt soha nem volt még ilyenben részem. Úgy mozogtak a bútorok a szobában, mintha táncolnának. Aztán az egyik forgatási szünetben egy pimasz majom ellopta a fejemre feltolt napszemüvegem. Két banánért cserébe, csak nagy duzzogva volt hajlandó visszaadni" – írta meg az Origo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.