Állítólag Máté Péter hűtlen volt a feleségéhez

Fotó: Kaiser Otto -
özvegy feleség Máté Péter megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizonyos híresztelések szerint Máté Péter hűtlen volt a feleségéhez. Érdekes elmélettel álltak elő, vajon igaz?

Az egyik napilap állítja, Máté Péter megcsalta a feleségét, és nemcsak egyszer volt hűtlen, hanem titkos szeretőt tartott. Állítólag egy hölgy minden héten kijár az énekes sírjához, és friss virágot, mécseseket visz magával.

Megtalálhatták Máté Péter titkos szerelmét Fotó: Kaiser Otto

Ugyan az özvegyet, Editet senki nem kérdezte az eset valóságalapjáról, ő ennek ellenére úgy döntött: tiszta vizet önt a pohárba.

"Tudom, hogy Péter nevével mindent el lehet adni a mai napig. Sajnálom, hogy egy ilyen ízléstelen, gyalázatos módját választották annak, hogy elkeljen a lap" – kezdte Máté Edit.

"Bolondjaink eddig is voltak, eztán is lesznek. A sírhoz rengetegen járnak, nem kell eltitkolt szerető ahhoz, hogy friss virág és mécses legyen a temetőben. Ez egy butaság, valótlanság! A férjemnek nem volt eltitkolt szeretője" – írta meg a Ripost.

Szeretőjénél érhette a halál Máté Pétert

Máté Péter 37 évesen hunyt el, de életében biztosan nem unatkozott. A zenész, mondhatni, két végén égette a gyertyát. Imádott szórakozni, bulizni, az alkoholt és a cigarettát sem vetette meg, ahogy a hölgytársaságot sem. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.