Pintér Tibor eljegyzett egy ismeretlen nőt, és nem emlékszik rá

Forrás: Édes Élet -
eljegyzés Pintér Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A másnap még úgy is fájdalmas, ha nem találunk ismeretlen embert a lakásban. Pintér Tibor nem volt ilyen szerencsés: egy hölgyemény keltette, akiről azt sem tudta, hogy kicsoda. Még rosszabb, hogy később kiderült, eljegyezte az ismeretlen lányt.

Pintér Tibor szörnyű másnaposan ébredt, a hasogató fejfájásnál is rosszabb felismeréssel: ismeretlen nő van a házában. Ha tudta volna, hogy mik derülnek még ki az előző éjszakáról, csak legyintett volna a hölgyeményre, akivel még csak nem is beszéltek egy nyelvet. Szerencséjére a haverja is ott volt, aki mindenről fel tudta világosítani a színészt.

Így ébredt Pintér Tibor másnap Forrás: Édes Élet

"Boldog voltam, hogy Márk is itt volt, legalább ő értékes információkkal tudott szolgálni az éjszakáról" – mondta Tibor, aki azt sem tudta, hol vannak a ruhái, ugyanis félmeztelenül ébredt.

Kiderült, hogy a hölgyemény azért van ott, mert a buli hevében – és valószínűleg a nem kevés alkohol hatására – Pintér Tibor eljegyezte a lányt,

aki egy szót sem beszél magyarul. Ruhái pedig azért nincsenek, mert még úton van az eljegyzési öltözete...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.