Marsi Anikó megmutatta a lábait

Forrás: TV2/Mokka -
Mokka Marsi Anikó láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tények asztala mögött Marsi Anikó formás lábait nem sokszor láthatjuk, éppen ezért volt különleges alkalom, amikor Demcsák Zsuzsa unszolására a Mokkában megmutatta ezt a testrészét.

Marsi Anikó a félmaratonra készül, ennek apropóján volt a Mokka stúdiójában. Így szerette volna ösztönözni az embereket a mozgásra, és egészséges életmódra. Amellett, hogy Ónodi Eszterrel együtt elmondták, miért is jó futni, más dolgok is kiderültek Marsi Anikóról a reggeli műsorban, mégpedig az, hogy nagyon formás lábai vannak.

Marsi Anikó kénytelen volt megmutatni a lábait Forrás: TV2/Mokka

"Szeretnélek megkérni, hogy végre, a szerepedből kilépve, tehát a Tények stúdiójából kilépve, a lábadat mutassuk meg" - szólította fel Marsi Anikót Demcsák Zsuzsa arra, hogy álljon fel. "Zsuzsi, én ennél sokkal jobban élvezem, amikor ti vitatkoztok egymással" - mondta a Tények műsorvezetője, de nem volt választása, ennél a pontnál még a rendező is beszólt a stúdióba, így aztán Marsi Anikó kénytelen volt felállni, és megmutatni a lábait.

Marsi Anikó fel is állt, hogy jobban megcsodálhassa mindenki a lábait Forrás: TV2/Mokka
Új életet kezdett Brad Pitt http://www.life.hu/sztarok/20170407-brad-pitt-megreformalta-az-eddigi-eletet.htmlBrad Pittről a napokban friss fotók láttak napvilágot, amelyeken borzalmasan fest, de aggodalomra semmi ok: már összeszedte magát, és új életet kezdett. Reméljük hamar visszanyeri a régi formáját. TV + Sztárok--Hajdú Péter élőben tépte össze a róla szóló hírekethttp://www.life.hu/sztarok/20170407-hajdu-peter-osszetepte-a-rola-szolo-hireket.htmlIsmét újabb hír látott napvilágot: kiderült, hogy egy szexi barna nővel csalta meg Hajdú Sarka Katát. A műsorvezető tegnap egy bejegyzésben arról tájékoztatta követőit, hogy nem fog beleállni a sárdobálásba, ám a mai címlap kihozta a béketűrésből... TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKutyáival alszik Tóth Vera: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170407-alvo-kutyaival-posztolt-toth-vera.htmlElképesztő képet osztott meg a közösségi oldalán Tóth Vera. Nem gondoltuk volna, hogy egyszer megtudjuk, kivel/ kikkel osztja meg az ágyát. TV + SztárokOrigoSarka Kata és Kulcsár Edina kapcsolata egy titokzatos barna nő miatt ment tönkrehttp://www.life.hu/sztarok/20170407-sarka-kata-es-kulcsar-edina-titokzatos-barna-miatt-szakitott.htmlTegnap bombaként robbant a hír, miszerint Sarka Katát és Kulcsár Edinát is ugyanazzal a nővel csalta meg egykori párjuk. Állítólag ezt a tényt maga Kata és Edina kotyogta ki egy adás felvételén... TV + SztárokOrigoVujity Tvrtko visszaköltözik Magyarországra?http://www.life.hu/sztarok/20170407-vujity-tvrtko-visszakoltozik-magyarorszagra.htmlVujity Tvrtko Amerikában próbált szerencsét, de lehet, hogy újra hazaköltözik. A tévésnek a közeljövőben ugyanis rengeteg munkája lesz Magyarországon, ezeket pedig nem lehet az USA-ból elintézni. TV + Sztárok--Melanie Griffith egy igazi plasztikszörny lett: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170406-melanie-griffith-tul-sokat-plasztikaztatott.htmlMelanie Griffith tipikusan az a színésznő volt, akiért bomlottak a pasik, de ma már ennek nyoma sincs. Ugyan az alakja még ma is nagyon jó, de a szétplasztikázott arca már-már ijesztővé teszi az 59 éves sztárt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.