Vujity Tvrtko visszaköltözik Magyarországra?

Forrás: TV2 -
USA Magyarország Vujity Tvrtko költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vujity Tvrtko Amerikában próbált szerencsét, de lehet, hogy újra hazaköltözik. A tévésnek a közeljövőben ugyanis rengeteg munkája lesz Magyarországon, ezeket pedig nem lehet az USA-ból elintézni.

Vujity Tvrtko Washington mellett élt, a tengerentúlon próbált szerencsét, de lehet, hogy hamarosan visszatér hazánkba. A tévésnek ugyanis rengeteg dolga lesz a közeljövőben itthon, sok előadást fog tartani, legalábbis a Facebook-oldala szerint. Tvrtko ugyanis sorra tölti fel az eseményeket, ezeket az előadásokat pedig nem lehet az USA-ból megtartani.

Vujity Tvrtko ismét Magyarországon fog élni? Forrás: TV2

Tvrtko még egy hónapja azt mondta a Blikknek, hogy valószínűleg abba a London melletti kisvárosba fog költözni, ahol fia és felesége él, most viszont nem adott egyértelmű választ arra a kérdésre, hova helyezi át székhelyét. "

Az előadásaimmal szerettem volna újra visszatérni Magyarországra is,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.