Ezért csalja meg Pumped Gabo Ágit

Forrás: RTL Spike -
Pumpedék Pumped Gabo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tűri tovább Gabo viselkedését, barátnője, Ági. A pár életét a Pumpedék című műsorban követhetjük, kapcsolatuk pedig korántsem mondható idillinek. 

Gabo és Ági a Blikkben vendégeskedtek, az olvasók pedig nem kímélték őket kérdéseikkel. A legtöbben arra voltak kiváncsiak, hogy a jó 10 évvel idősebb Ági miért hagyja, hogy ex(?)párja folyamatosan megalázza.

Pumped Gabo és Ági Forrás: RTL Spike

Aki nézi a Pumpedék című realityt, tudja, hogy Gábor VV Zsófira nyomul, hűtlenségének okát pedig el is mondta. Egy fiatal srácnak néhány alkalommal izgalmas egy nő, aztán, ha megkapja, pár alkalom után továbblép és szórakozni vágyik - vallja. Mondjuk, saját bevallása szerint Ági sem a mély érzéseiért és filozófikus eszmefuttatásaiért szeretett bele Gáborba. Vonzalma okát így magyarázza: "megláttalak a Soundon és jól néztél ki...".

Liptai Claudia visszatérhttp://www.life.hu/sztarok/20170405-liptai-claudia-visszater-a-szinpadra.htmlVisszatér a színpadra Liptai Claudia, néhány hónappal gyermeke születése után. TV + SztárokOrigoAndy Vajna: "Nagyon hiányzik Timi"http://www.life.hu/sztarok/20170405-andy-vajna-a-brazilok-diszbemutatojan.htmlA Filmalap támogatásával került a mozikba a Brazilok című film. Andy Vajna a díszbemutatón elmondta, szerinte miért lesz sikeres ez az újabb magyar alkotás. Természetesen Timiről is mesélt, elárulta, pontosan miért is tanul a felesége színészetet az USA-ban. TV + SztárokOrigoMegérkezett Katmanduba a Magyar Everest Expedíció 2017 csapata http://www.life.hu/sztarok/20170331-megerkezett-katmanduba-a-magyar-everest-expedicio-2017-csapata-22-oras-ut-utan.htmlKlein Dávid és Suhajda Szilárd részvételével 2017. március 27-én indult el Budapestről a Magyar Everest Expedíció 2017, melynek célja a Föld legmagasabb csúcsának (8848 m) oxigénpalack nélküli elérése, elsőként a magyar expedíciós hegymászás történetében. Az expedíció további érdekessége, hogy a „trekking túrának" nevezett szakaszán - melyet Katmandu és az Everest alaptábor között tesznek meg - több hazai híresség is elkíséri majd Klein Dávidot és Suhajda Szilárdot. TV + Sztárok--Muri Enikő reagált a kirúgásárahttp://www.life.hu/sztarok/20170405-muri-eniko-enekesno-reagalt-a-kirugasara.htmlElküldték az Operettsíznházból Muri Enikőt. Állítólag azzal húzta ki a gyufát a főigazgatónál, Lőrinczy Györgynél, hogy a kérése ellenére elvállalta a TV2 Ázsia Expressz című realityműsorát. Az énekesnő most reagált a kirúgására. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huTolvai Reni kiposztolta hatalmas dekoltázsáthttp://www.life.hu/sztarok/20170405-tolvai-reni-enekesno-kiposztolta-hatalmas-dekoltazsat.htmlHatalmas dekoltázsáról készült fotóval örvendeztette meg követőit Tolvai Reni. A Nagy Duett énekesnője tudja, mitől döglik a légy. TV + SztárokOrigoDíjat kapott Gundel Takács Gábor - Ez az új munkája az Origónálhttp://www.life.hu/sztarok/20170330-dijat-kapott-gundel-takacs-gabor-az-origo-munkatarsa.htmlGundel Takács Gábor az Origó munkatársaként, de egy korábbi műsoráért, a maradj Talpon!-ért kapott díjat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.