Két szereplőt kiírtak a Barátok köztből

Forrás: RTL Klub -
Barátok közt RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A történet szerint mindketten meghaltak. 

Az egyik szereplő Berényi Ágnes férje, Ludwig, aki valószínűleg ott volt a Németországban kisiklott vonaton. Bár a holttestét nem találták meg, Ludwig sorsa kérdéses, akár vissza is térhet, de egy darabig biztosan nem lesz képernyőn az őt megformáló Zubornyák Zoltán.

A másikuk Kristóf apja. A fiú a tragédia hírét a testvérétől váratlanul, telefonon kapta.

Forrás: RTL Klub

A Facebookon feszült egymásnak Hajdú Péter és Kasza Tibihttp://www.life.hu/sztarok/20170408-vege-lehet-hajdu-peter-es-kasza-tibi-baratsaganak.htmlPénteken élő videóban beszélt arról Hajdú Péter, hogy nem csalta meg semmiféle szexi barnával Sarka Katát. Állítja, az egyik bulvárlap akarja lejáratni, amit plénum előtt szét is tépett. Szombaton reggel Kasza Tibi is megszólalt az ügyben, "Lefagytunk, amikor meghallottuk Hajdú félrelépését" - nyilatkozta a celeb. A Frizbi műsorvezetője ismét a Facebookon kommentált. TV + Sztárok--Így él ma Jáksó László: programozóként dolgozikhttp://www.life.hu/sztarok/20170408-igy-el-ma-jakso-laszlo-teves-radios.htmlJáksó László felhagyott a rádiózással, eltűnt a tévéképernyőkről is, szinte alig hallani róla. A Storynak azonban mesélt a mindennapjairól: elárulta, programozással keresi a kenyerét. TV + Sztárok--Liptai Claudia visszatérhttp://www.life.hu/sztarok/20170405-liptai-claudia-visszater-a-szinpadra.htmlVisszatér a színpadra Liptai Claudia, néhány hónappal gyermeke születése után. TV + SztárokOrigoKemény kézzel irányította a Passió XXI próbáit Alföldi Róberthttp://www.life.hu/sztarok/20170408-kemeny-kezzel-iranyitotta-a-passio-xxi-zenes-darab-probait-alfoldi-robert.htmlNem egyszer éjszakába nyúltak a Passió XXI. zenés darab próbái, amelyet virágvasárnap, egyetlen alkalommal játszanak az Aréna színpadán. A benne szereplő színészek, énekesek állítják, Alföldi Róbert rendező igen csak kemény kezű főnök, de ez csak azért van, hogy a maximumot hozza ki belőlük.TV + Sztárok--Andy Vajna: "Nagyon hiányzik Timi"http://www.life.hu/sztarok/20170405-andy-vajna-a-brazilok-diszbemutatojan.htmlA Filmalap támogatásával került a mozikba a Brazilok című film. Andy Vajna a díszbemutatón elmondta, szerinte miért lesz sikeres ez az újabb magyar alkotás. Természetesen Timiről is mesélt, elárulta, pontosan miért is tanul a felesége színészetet az USA-ban. TV + SztárokOrigoTolvai Reni kiposztolta hatalmas dekoltázsáthttp://www.life.hu/sztarok/20170405-tolvai-reni-enekesno-kiposztolta-hatalmas-dekoltazsat.htmlHatalmas dekoltázsáról készült fotóval örvendeztette meg követőit Tolvai Reni. A Nagy Duett énekesnője tudja, mitől döglik a légy. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.