A Facebookon feszült egymásnak Hajdú Péter és Kasza Tibi

Kasza Tibor Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken élő videóban beszélt arról Hajdú Péter, hogy nem csalta meg semmiféle szexi barnával Sarka Katát. Állítja, az egyik bulvárlap akarja lejáratni, amit plénum előtt szét is tépett. Szombaton reggel Kasza Tibi is megszólalt az ügyben, "Lefagytunk, amikor meghallottuk Hajdú félrelépését" - nyilatkozta a celeb. A Frizbi műsorvezetője ismét a Facebookon kommentált. 

"Istenem mennyire szánalmasan kínos ez a hazug vergődés, ahogy az ország szennylapja napok óta próbál lejáratni. Ma csatlakozott a csapatukhoz Kasza Tibi is, felkészül Alekosz" - írta.

A poszthoz hozzászólt Kasza Tibi is, aki egyébként mindig is jó barátságban volt a Hajdú-Sarka házaspárral.

"Na nekem aztán ehhez semmi közöm nincs Peti, a lányok hahotáztak a műsoromban valami sztorin amiről fingom nincs, azt hittem ez valami ezer éves faszság. A lap kérdésére is csak azt tudtam mondani ami történt, hogy lefagyott egy pillanatra mindenki aztán röhögött egyet és ment tovább a műsor. Bennem aztán szemernyi ártó szándék nincs kedvellek mindkettőtöket. Jelenleg sem tudom kiről vagy miről folyik pontosan ez az egész, de én tuti, hogy nem vagyok részese és szeretnék is kimaradni belőle. Ölellek" - olvasható.

A két celeb szóváltása tovább folytatódott, később Kasza a saját lapján videóban válaszolt Péternek. Azt állítja, hogy nem hangzott el olyan állítás a műsorban, amiről ma a hírek szólnak, és Hajdú Péter neve el sem hangzott a műsorban.

A videót később Hajdú is megosztotta, megköszönve Kaszának a korrektségét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.